Idag...

Idag har jag gjort allt och ingenting.. det har bara gått i ett hela dagen , förstår inte var tiden tar vägen!
Jag och Camilla har hjälpt åt med Siri idag, men jag har damsugit, tvättat två maskiner tvätt, torkat av alla ytor i köket, fixat med soporna och ja lite allt möjligt av mina nya uppgifter! Men dte har varit ganska ok faktiskt.

PÅ eftermiddagen var jag och Siri på biblioteket och lyssnade på saga, vet inte riktigt om hon uppskattade det så mycket men det var helt ok för en gratis grej =) Sen var vi på lekplatsen i ungefär två timmar och sen kom Camilla och mötte upp oss inne i stan. Då var det dags för mig att köpa host medicin, har haft hosta nu i nästan en månad så nu får de räcka... men de hade inga tabletter så det fick bli flytande får se fall jag kan få i mig det.

De som jobbade där tyckte att jag behövde gå till doktorn om jag hade haft hosta så länge för det är tydligen tecken på att man utvecklar astma, men nu provar jag den här och hjälper inte det så får jag väl gå til doktorn helt enkelt =)

sen nu på kvällen var vi ute och åt p åen resturang, jätte mysigt var det! det va skönt att bara sitta ner och umgås med Camilla och Dan och prata lite skit =)

Hoppas ni har det bra därhemma! Miss ya!

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0