Pirates!!

Helg helg helg.... Hård helg har det varit, pust!

Fredagen började på Nandos ( även kallat kyckling heaven av Johanna) de serverar bara kyckling på alla möjliga sätt! Vi gillade det starkt! Mums. Där drack vi en del vin och även cola i mängder eftersom man fick en bottomless =) Bra grejer!
Sen fortsatte vi till en närliggande pub där vi fortsatte med öl, gin och tonic och skit snack! Goa grejer!


Efter det begav jag och My oss till Camden, vi var helt enkelt inte redo att åka hem än =) Så vi gav oss vidare till The Undergroundn(favvis) Jäkligt shabbigt ställe men de spelar så goo musik! 80-90 tal Jippi! haha Där var vi iallafall till stängning och sen blev det Subway macka och sedan buss hem! Med onda fötter lyckades vi ta oss upp för backen barfota... =)

Lördag morgon låg vi som två miffon i sängen och orkade inte röra en fena... Men helt plötsligt ringde min telefon, mamman nere på gatan undrade om jag skunde komma ner och vara barnvakt i nägra timmar. Så då var det bara att tvätta bort et gamla sminket och masa sig ner. Efter det mötte jag upp My för lite Mc och sen var det dags att förvandlas till Pirate! Övertrötta som vi var så var det väldigt trevligt! Nöjda blev vi med!







 

Vi hittade dit väldigt lätt, förvånads värt med sant! Eftersom vi aldrig hade träffat någon av dem vi skulle till så hade vi allt lite fjärilar i magen! Men det ordnade snabbt upp sig som tur va. Vi kom dit blev bjudna på välkomst drink och festen satte igång! Det var väl egentligen inte så livad fest men ändå så sjukt trevligt att vara på hemma fest hos någon! Det var ganska blandat med folk, finskar, Italienare, tjecker, Holländare och Svenskar så klart! Vi pratade mest med Philip och Daniel (det var Daniel som bjudit oss) vi blev ett lite gäng på golvet som mest drack! Haha






Helena en av värdinnorna! Natalie i bakgrunden en annan =) 

 
Daniel och Philip. Värdar!







Vid halv två någon gång så hade fyllan gått lite för långt, det var ju trots allt andra dagen i rad =) Så då gick vi ut vinkade in en taxi och begav oss hemåt! My somnade som en stock redan i taxin så trött var hon iallafall!

idag har vi legat i fosterställning i min säng hela dagen! Var precis ute i köket och åt lite mat med familjen! Det ända sociala vi har gjort idag =)
Nu är det lite städning och dusch som gäller sen åker My hem till sig och jag ska nog åter krypa ner i sängen!

Hur har er helg varit!

5 dagar kvar till Storebror och Marie kommer! Göttans! Då blir det livat!


Kommentarer
Postat av: Gunnargubben

Va roligt!!! 0 fan va bra utklädda ni blev! hoppas ni hade roligt o jag älskar att du körde ett två dagars pass. de ska vara rejält o om de är någon som vet hur de ska vara när de gäller rejält så är de du! =) underbart inlägg! hoppas du har de bra i din fosterställning! =) älskar you massa

2009-03-29 @ 20:47:09
URL: http://gobbegobbe.blogg.se/
Postat av: Pappa

Hej Gumman, ja vi har ju inte haft en lika "festlig" helg som er. Vi har målat om tvættstugan, satt foder rundt bægge våra nya ytterdørrar och lagt kakel på en av våra fønsterbænkar i allrummet. Det var hårt arbete men det blev bra. Ha nu en trvelig helg tillsammans med Jonas och Marie. Kram pappa och Sanne

2009-03-29 @ 21:57:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0