Barnvakt...

Nu sitter jag har och ar barnvakt for forsta gangen denna veckan. Forsta av tre... trist!
I helgen flyttade jag och My in till vara kara lagenhet, som luktar lite gubbsvett, behover en rejal stadning som vi har borjat med men utan dammsugare ar det inte sa latt!
men vi var pa Ikea igar och kopte pa oss allt vi verkligen behovde.. Gick ut darifran med tarar i ogonen for att vi sprenderat sa mycket pengar men nu kanns det bra!
Tankte bara ge er en snabb uppdatering! Vi jobbar pa att skaffa internet sa vi kan surfa hemma men just nu gar det bara pa jobbet. Men bilder har tagits och ska visas har snart!
puss puss

flytta!

Nu börjar det allt dra ihop sig till flytt. På lördag flyttar jag och My in i Paradiset!
Det ska bli väldigt spännande måste jag säga.!!!

idag har jag och camilla gått igenom hela hösten i jobb. det blir en del men ändå en hel del lediga måndagar, det ska bli riktigt skönt! Måndagar är alltid sköna att ha lediga!

men gott folk därhemma, har ni nu lust, tid över eller bara är sjukt trötta på Halmstad så kom och hälsa på mig! helger är alltid lediga! =)

Just det, jag fick mitt bank konto helt utan problem jag behövde bara visa mitt pass! Jag gillar lloyds, de rekomenderar jag!

nu har jag faktiskt inget mer att säga, jag ska nog gå och lägga mig nu! Men puss och kram


En helg jag sent kommer att glömma =)

Denna helg var helt sjuk!!
haha men jäkligt roligt!
På fredagen mötte jag och my upp pappa och sanne med sällskap på middag. Vi åt på Angus steak house sjukt gott! Sen gick vi till ett Italienskt cafe och drack en drink. Då var tanken att jag och My skulle bege oss öst för en utgång men då ringde mys mobil och det var våran kära vän Will. Vi båda hade inte träffat honom sen jag åkte hem så vitog en cykeltaxi och mötte upp honom. Den färden var väldigt kort men otroligt kul =) vi fick den stackars cyklisten att både sjunga "always look on the bright side of life"  och ropa högt efter Will =)


i cykeltaxin =)

Vi hittade iallafall killarna eller ja nästan männen och vi började dricka mer öl, vi hamnade till slut på the O bar i Soho, inget jätte bra ställe men vi hade trevligt sällskap =)


Ben och Aaron


Ben, Will and Eirann... Eller nått han hade jäkla konstigt namn =)

Men vi var iallafall kvar där tills det stängde och sen fick vi den underbara idén att vi kunde sova hos dem så vi slapp åka hem... Men det var ett dumt beslut.
ja vi sov gott men vaknade upp i.....



Vilket nästan är där ute My bodde innan. Alltså utanför tunnelban system till syd. Det var ett rent helvete och inse var man var....


men med en cola i handen så var det bara att gå på tåget in till Waterloo. Där tryckte vi i oss Burger king så vi kunde klara resten av resan hem till Bow. Dit kom vi tillslut efter en lång resa och då la vi oss direkt i sängen och sov en stund.

Halv sex skulle vi möta upp Johnny och Aidan på en pub i Stratford och det gjorde vi fast vi tog ett snabb stopp på nandos först! Mumma!


My på nandos.


jag på nandos.

sen gick vi och mötte upp killarna. Det skulle bli en öl men det blev en hel del och sen gick vi över till redbull-jäger. Kan säga att detta var helgens dricka för fy fan... men det var gott! Stratford har världens sämsta natt liv så vid tolv eller var den kanske 1 så köpte vi en flaska jäger och och tog en taxi hem till killarna. där drack vi lite till och sen däckade vi alla gott. Killarna skulle spela fotbolls match dagen efter men jag och my låg och drog oss och kollade på tv. Sen tog vi till slut oss i kragen och gick ner till puben och åt pasta frukost. Efter det tog vi en lång resa hem till mig för att se Moulin rouge.

det var denna helg.. Låter kanske inte så spännande men jag hade riktigt kul =)


En sovmorgon som aldrig blir en sovmorgon....

Idag börjar jag två, ,då tänker man skönt då kan jag sova tills jag vaknar.... Nehe du! in your dreams.
Istället så är hela familjen därute uppe sen kl 7 och springer runt och fixar och donar precis jag inte alls låg och sov. Sen fick Dan den underbara idén att sätta på I´m a gummi bear till Siri så hon lyssnade på denna låten ungefär 5 gånger i rad! Nice ah?

Igår var på agency´n och fixade lite av det sista. Vi har fyllt i hundratals grejer men ändå behövde en sak till. Proof of adress där vi bor nu. Va fan ska det vara nödvändigt för. Man ska ge dem en räkning eller liknande för att visa att man verkligen bor på den adressen vi angett. Det är ju inte som i Sverige att man kan vi sitt pass sen är allt färdigt för här i detta underbara land tycker dem att det är kränkande att ha personnummer. Så varför inte göra allt så mycket krångligare. Jag ska även ge mig på att försöka skaffa en bankkonto denna veckan och det blir ett lika stort projekt! Jag älskar England!!!

Annars så känns det väldigt bra med lägenheten och jag och My är mer än laddade för att flytta den 26 september =) Vi har även bokat in att den 31 oktober är det inflyttnings/tjugoårs/halloween fest hemma hos oss! Festligt!

Det händer inte så mycket spännande i mitt liv annars... mest jobb och lägenhet för hela slanten nu. Fast idag anländer pappa och Sanne i London och det ska bli kul att springa ner och träffa dem en sväng även om det kanske inte blir förrens på fredag men ändå!

have it!
Puss

Älskade Siri

Jag inser nu hur mycket jag har saknat henne under den tiden jag var hemma... Hon är ju helt underbar!
Idag har jag jobbat kväll mellan 16 och 21 så vi har haft kvälls mys. Först gjorde vi pizza, vilket var jätte spännande och roligt. Det hände mycket på samma gång och det var rörigt men riktigt kul att laga mat med henne igen.
Sen har vi läst böcker, byggt hur av lego och klossar och borstat tänderna och somnat.
Så när jag låg där och läste Djungelboken så kom jag på hur mycket hon faktiskt betyder för mig! Sötfis!

Såg också idag att mitt älskade hjärta därhemma har lärt sig att sitta! Kan man blir mer stolt! Du är grym Love och världens bästa kille =) Saknar dig massa! Therése vi får styra upp en skype dejt snart!

Nu ska jag sova, har sovmorgon imorgon börjar inte förren 12 när jag hämtar henne på skolan.

Puss o kram

Utflykt till London Aquarium

Hallo hallo!
Lite dålig uppdatering jag vet men försöker vänja mig vid att ha blogg igen och det tar lite tid!

Igår var hela gänget på utflykt! Himla trevligt!
Blev riktigt dåliga bilder från dagen dock, var tvungen att stänga av blixten på akvariet och det var jätte mörkt så det blev inte så bra. men några halv suddiga kan ni nog få se =)


På tunnelbanan på vägen dit.


Elisabeth och Siri myser!

Rockor!


Siri och Astrid klappar sjöstjärnor.

hajarna!



Siri hjälper lilla Anna.

mys!

Picninc i park precis vid london eye.

Kycklingsallad och Bullar.


Sen gick vi till en lekplats en stund men det var så jäkla varmt så vi valde att gå och köpa glass istället och det tyckte barnen var en väldigt bra idé =) Så vi åt den och sen gick vi tillbaka till tunnelbanan och redan då hade barnen somnat i vagnarna. De var nog lite hårt att vara på utflykt =)

Nu ser det ut som att jag kommer att få det här jobbet som jag har hållt på med =) Camilla träffade mamman igår så hon har lagt massa lov ord för mig så hon är väldigt positiv nu! Jag ska träffa familjen igen till helgen och disskutera tider, inskolning och pengar. Jobbigt! jag hatar det här med att disskutera pengar, har så fort för att kräva, men jag får stå på mig så hårt det går =) hoppas de är givmilda, haha.

puss o kram

Mys i soffan

idag har varit en bra dag =)

intervjun imorse gick utan problem, som det ser ut nu så har jag nog fått jobbet =) Camilla ska möta mamman på tisdag och se hur vi kan få ihop tiderna men det blir nog bra!

Sen kom Dan och Siri hem så det har varit en ända lång mys dag idag, vi har varit och handlat, ätit indiskt och nu lägger Camilla Siri så vi kan sätta på en film och ligga och dega till i soffan! Mys. Det är så mysigt att vara tillbaka här igen, känns super!
Ganska skönt med en lung helg faktiskt, har inte haft det på väldigt länge. Jag tror min kropp behöver det!

nu blir det film!
Sov gott!
Puss

Back in Business

Idag har jag träffat hela gänget igen... Hade glömt hur många barn vi faktiskt har runt oss när vi är alla... Helt sjukt och idag fattades det ändå några. Är vi allihopa så är Siri, Elisabeth, sykonen Cohen (Astrid, Axel, Vera och Kajsa) Annna, Abigail och vi kommer antagligen att utöka med Mika och jag ska hitta ett barn till. Förstår nu hur galet detta är! Idag har vi pärlat och bakat chokladbollar. Himla mysigt och sätta igång igen faktiskt. Jag känner att jag saknat det!
barnen var jätte gulliga när de såg mig idag, kom springande och jag fick stora kramar och fina ord! De är för bra!

Imorgon kl 10 ska jag vara hemma hos den andra familjen på intervju, spännande! Så då får vi se hur detta går, hoppas de är trevliga så de funkar med dem annars måste jag sätta fart på letandet =)

Nu ska jag springa och träffa My, hennes mamma, mormor, moster och kusin och äta på Nandos. Mumma! Helt underbart gott, det har jag saknat! Så nu måste jag allt skynda mig lite.

Pusss

the london life.

nu sitter jag i soffan efter ännu en iskall natt. det är verkligen kallt i London nu, jag trodde det skulle vara varmare här men tji fick jag. så tjocktröjor står högt på shopping listan.!

i eftermiddag ska jag gå ner och träffa tjejerna som alla tre jobbar idag =) jag själv har haft sovmorgon med upp packning idag. inte det roligaste men måste göras =)

jag har faktiskt inte mer att skriva om nu... men jag saknar er!

pusss

Åter igen tillbaka i sängen.

Nu ligger jag i sängen efter en lång dag. Känns som att jag gör så mycket mer här en hemma, får liksom saker gjorda =) haha härligt!

Idag har jag suttit med på tatuerar studion när My fick sin tatuering gjord. Den skulle tagit två timmar och skulle varit mycket mindre men det blev hela över armen och fyra timmars väntan. Så nu är jag väldigt påläst om tatueringar eftersom att jag fick läst alla deras tidningar ungefär tre gånger var! Bra va! Så nu är jag sjukt sugen själv ska bara bestämma mig helt. Jag tror jag väntar på dig bror så du kan vara mitt moraliska stöd =) 
Så här blev iallafall mys...


utan färg...


färg men massa salva...

Jätte fin blev den! My är väldigt nöjd och glad!

Efter det gick vi till en pub och åt lite fish&chips. MUMMA! det var längesen och väldigt gott. Se tog vi tuben hem till mig där jag ringde den andra familjen, ska träffa dem på söndag så då får vi se hur detta går. Vi kollade även runt på internet efter lägenheter, har insett nu att vi måste skynda oss lite eftersom deras kontrakt går ut den 10 oktober så då måste vi ha någonstans att bo helst =) men det fixar vi!
Nu ikväll har vi suttit på Wagamama, Jag My Emma Jem och en vän jag inte kommer ihåg namnet på. Men det var mysigtoch drack ett glas vin. Sen åkte jag hem, är helt slut så nu är det daxs för mig att sova!

Puss&Kram


God Morgon!

Usch hade glömt hur j_vla kallt det var i mitt rum på natten!
Somnade gott helt utmattad men vaknade vid tre och höll på att frysa ihjäl, fy fan! så jag kröp ner på golvet letade upp mitt överkast och sov resten av natten men både det och täcket så då fick jag sovit lite mer iallafall!

Nu ska jag gå coh ta mig en dusch, äta lite frukost och sen springa iväg till tunnelbanan och köpa mig ett oyster, fylla på min mobil och sen åka till Angel för att möta upp My på Brunch och sedan se henne tatuera sig (på samma studio som oss Jonas).

Ha en bra dag allihopa!!
Pussar

Back in my old bed.

God kväll Sverige!

Nu är det ny premiär för min kära blogg igen =) har ju kommit tillbaka till England så nu har jag nått att dela med mig av igen och hoppas att detta kan glädja någon!

Idag har jag alltså anlänt igen och det har varit en helvetes dag, trodde det skulle vara lättare att åka denna gången eftersom jag gjort det innan men fy fan va jobbigt det va! Har brutit ihop alldeles för många gånger för mitt eget bästa. Men nu är jag här och det känns faktiskt jätte bra.

Har hunnit med en del bara ikväll =)
1.Flyttat in i mitt gamla rum
2.Har fått ett (kanske) jobb. En familj hade kontaktat Camilla så nu ska jag slå en pling till dem imorgon och se var det är för människor men det var iallafall en liten pojke vid namn Nils =)
3.Träffat My och druckit en öl med henne på puben, behövdes efter denna dag.
4.Gått upp för den här förbannade backen, det ska bli riktigt skönt att flytta härifrån.
5.Insett att den här staden sover aldrig, hade glömt hur det faktiskt var. var beredd på ett lungt London men oj vad jag misstrodde mig. Här är ju människor överallt. Men det är faktiskt ganska mysigt!

Nej nu ska jag krypa ner under täcket, imorgon ska jag jag följa med My till Angel det är daxs för tatuering nummer 3 för henne och jag ska vara stöd. Ska nog små shoppa lite också eftersom att jag i stort sett inte har något med mig.

Sov så gott!!


RSS 2.0