Glömde ju säga...

Att jag var på det här dance aerobics passet i fredes som jag var på en gång för länge sen... Men denna gången gick det riktigt bra, förutom....
Att jag RAMLADE, så klart. Alla stannade och instuktören kollade på mig och bara oj, gick det bra? hänger du med?
Jag alldeles röd i ansiktet både från träningen och att jag skämdes bara jaja allt är bra nu fortsätter vi och när alla väl gjorde det så kunde jag inte hålla mig för skratt, men haha det va ganska kul. Nu vet iallafall alla vem jag är!

Drog såklart upp skada i foten men sånt får man leva med!

ha det bra!

Vardagsliv....

Tjabba tjena hallå!

Grymt tråkigt att blogg utan bilder men får väl göra det ändå....

Idag har jag varit hemma i England i en vecka... som vanligt har det inte hänt så mycket. I fredes satt jag ju barnvakt hela kvällen så var ganska låst till huset. På lördag åkte jag till en pub med Johanna, My och Josefine. Det var Josefines sista kväll så vi hade lite hej då middag! Men det var samtidigt Mys första helg så lite firande blev det också! men en lung kväll med ävernattning hos Johanna.

På söndagen var det en stor karnival i Notting Hill som är jätte bra tydligen men vi vaknade på morgonen och kände inte riktigt för det så vi åkte till Guildford istället och käkade och fikade och jag fick köpt mig en ny väska! så den ska användas till helgen!

På måndagen så var det bank holiday här så ala var lediga till och med jag så Jag, my och johanna satt och mös hemma hos my och kollade på film hela dagen. Precis va man ska göra när man är ledig! 

På tisdagen var det dags att börja jobba som vanligt igen, fast både Camilla och Dan var hemma. För de har typ köpt en klinik nu men massa som skulkle fixas så jag hade Siri några timmar varje dag. Vi var på lekplatsen, plockade björnbär, matade ankorna, var på en annan lekplats, spelade boll ja lite allt möjligt.

Idag är jag själv med Siri hela dan, nu på förmiddagen har jag dammsugit, tvättat och lagat mat och Siri har lekt med lera och skvätt vatten. Så roligt har vi haft =) Men nu när hon vaknar igen så ska vi gå till badhuset och bada och simma som Siri säger!
Ikväll ska jag på dinnerparty hos ja hur ska jag förklara detta, jo josefine som åkte hem i söndes ersätts av Sofia nu i veckan och hennes värdmamma har satt ihop ett dinnerparty för alla aupairer i närheten så vi ska dit allaihopa och lära känna henne, hoppas att hon är rolig bara! Det ända vi vet är att hon kämpar aktivt mot alkohol så vi får se vad hon har för syn punkter till vår livsstil =) Men det ska bli trevligt iallafall, det kommer två tyska tjejer också som vi aldrig har träffat så det ska bli lite spännande.

Imon är jag också ensam med Siri för Camilla har börjat jobba två dagar i veckan nu! men jag har bokat in Siri till gymnastik så dit ska vi kl 9.30 imon och kolla läget! ska bli kul faktiskt.

Helgen vet jag inte riktigt hur den ser ut just nu, Vi skulle gått ut på lördag men johanna hade glömt att hon skulle vara barnvakt så vi får se fall vi ändrar på planerna ikväll =)

Förresten, igår blev min data fixad så internet funkade igen men imorse när jag satte på den igen så funkade det inte längre så nu är jag tillbaka vid deras data igen, har iallafall lärt mig hur man sätter på det svenska tangentbordet =)
Så det är lite smått irriterande men får se fall Dan kan fixa det igen.

Det var väl allt av min vecko uppdatering men ha det gött!

puss hej


Sicilien!!!

Då ska hela resan skrivas ner, får se hur detta går =)
Får försöka ta det dag efter dag på något sätt men för det första så gick min kamera sönder första dagen så det bilder jag har är från familjens kamera! Men det blev bra ändå!

Ja den 12 augusti var det dags att åka till Sicilien, packade och klara kom taxin och hämtade oss för att åka till flygplatsen. Planet kom aldrig upp på boarding listan så vi väntade och väntade men till slut kom den upp och då stod det sista utropet så det var till att springa! känndes som att vi sprang hur långt som helst, kan bero på att jag hatar att springa =) men vi kom dit iallafall och kom säkert på planet!

Vi kom fram till sicilien på natten så det var bara in i en taxi och två timmars bilfärd till den byn vi skulle till. Vi bodde i ett hus som Dans pappa äger, Dans pappa växte upp i den här byn och hans systrar bor fortfarande kvar i närheten, så alla dans fyra fastrar var i huset när vi kom fram för att välkommna! Redan då började det extrema ätandet =) Vi fick först en talrik med pasta och sås och då tänkte jag va gott nu blev jag mätt, men nej då efter detta kom nästa rätt som var kött och potatis så det var bara att trycka i sig, detta var lixom typ 2 på natten.... och ungefär 25 grader =)

Sen var det äntligen dags att sova!


 Dag 1

Såklart gick vi direkt ner till stranden som var ungefär 100 m från huset =)Detta är en av de få bilderna tagna med min kamera =) I Bakgrunden ser ni de vita klipporna som var jätte fina!
En dag var vi uppe på klipporna men de kommer senare!

Detta var den lilla färg jag fick första dagen!!

Solglas ögonen som sitter på huvudet köpte jag av en snubbe som gick runt på stranden! Trivs bra i dem och behövde ju ha något =)

Sen vig lunch tid så var det dags att gå hemåt för att äta lunch, och lunch är som en femrätters middag ungefär. Fastrarna gick upp på morgen och började att laga mat till lunchen, det var alltid först en pasta rätt, sen oftast någon annan slag rätt antingen grönsker eller potatis och sen var det kött. Efter det var det alltid dessert och efter det frukt! Så man åt och åt och åt, matsäcken har nog blivit en del mycket större för man var ju tvungen att äta för eftersom de hade lagt så lång tid på maten så såg man att de blev lite stötta om man inte åt upp allt....


Här ser ni storleken på varje portion!

Men det var iallafall gott! och allting var så färskt för en av fastrarnas man var odlare så allting gjordes på hans grönsaker och frukter!
Till maten varje dag fick man ett vin som och var hemjma gjort, väldigt starkt men faktiskt väldigt gott, sista dagen fick jag reda på att detta vinet höll en procenthalt på 20% och det är ganska mycket för att vara vin =)

Efter maten var det dags för siesta! UNDERBART! det var ju så varmt runt den tiden så man kunde inte gå ut och speciellt inte vara på stranden, de sa att under den tiden var det ungefär 35 grader och att sol var livsfarlig så man höll sig inne =)

Eftermiddagen gick vi ner till stranden igen och låg där till sju nångång ( då var det fortfarande varmt och skönt), sen på kvällen där var det bara mys.!Dag 2

Denna dag var lite speciell för det var ungefär som deras Midsommar afton. Så kallad Fragusta nånting...
Vi spenderade dagen på stranden åt lunch sov siesta och sen var det dag att göra sig iordning för främmande = )
 Då kom hela släkten, har inte en aning om vad alla hade för koppling till varann men det var trevligt! kan ju inte riktigt säga om alla personer var så trevliga för vi kunde ju inte prata med varann eftersom alla utom vi, Dans pappa och hans fru och hennes son pratade italienska. Men det va mysigt!

 
 En bild från kvällen! Vid midnatt skulle man ner till Stranden för att springa i vattnet på tolvslaget. Detta gjorde inte jag, jag stod vid stranden och passade Siri när hon sov men det var kul att se alla festande människor som dansade och sjöng överallt!


Dag 3

Den dagen var vi också på stranden på förmiddagen och bara solade och badade, men framåt eftermiddagen började vi bli lite rastlösa så vi bestämde oss för att åka upp till klipporna som var med på bilden innan. Här är lite bilder från den utflykten!


Jag och Siri och utsikten!


Camilla, Siri och Jag! Mysig bild tycker jag!


Siri och jag!


Nu ska ni få se var jag kollar på!


Häftigt va!!


Tyckte det var helt underbart!


Jippi!


Om ni kollar noga i min hand så ser ni att jag har plockat en kaktus frukt! Det gör jag aldrig om igen, hade taggar överallt! och fick inte väck dem heller!


Förbannad frukt!!


Dag 4

Nästa dag var ungefär den samma, strand på förmiddagen och på eftermiddaen så var det utflykt fast denna gången var det till någon religös plats, vi var inte alls intresserade av den religösa biten utan tittade mest på utsikten!

Vi åkte bil dit, Jag, Camilla, Siri, Dan och Peter. Där bak fanns bara två säkerhetsbälten så jag och Camilla fick dela! Detta hade vi stora problem med =)Men väl där gick vi runt den här platsen och kollade!


Siri sysselsatte sig med balansgång!


Camilla, Peter och jag längst upp på berget!


Jag och siri hoppade från trappsteg!

När vi kom hem därifrån gick jag, Peter, Camilla och Dan till en resturang för att äta pizza! utanför fanns det en leksak som jag inte kunde låta bli =)


Snyggt va!!


Dag 5

Vi började dagen på stranden, förvånande va?

Jag och Peter bestämde hos för att gör ett stort hå så vi kunde gräva ner honom i och vi lyckades, Siri var till stor hjälp när hon slängde tillbaka alla san i hålet igen =)


Frisyren jag hade var inte den bästa, brände sönder hela min hårbotten.

Sen var det Siris tur =)


Hahaha!


Bästa sättet att sola! =)

På kvällen var vi i den närmaste byn hos en av fastrarna på middag!


På torget i byn!  Jag och Peter!

Igen jag och Peter! Vi fick så modeller när camilla ville ha foto på något för hon tycker det är finare när det är någon på bilderna =)Vi ser ut som ett riktigt kärlekspar, haha det hade vi också rätt kul åt!


Dag 6
 
Återigen stranden men den här dagen var det dags att hyra en paddel båt!


Innan vi åkte ut!

Vi åkte till en strand som låg precis vid kanten av klippan som var med innan, första vi såg när vi kom av båten var en naken man, men han tog på sig ganska snabbt och försvann men Dan tog såklart ett foto på honom innan han hann iväg =)

Det var jätte fint vatten där vi var, men ganska kallt för det var mycket djupare än vanligt men dte var värt det!


Camilla och Siri badar! Med Siri härliga kostym =)

Siri blev lite uttråkad så det var dags att hitta på något att göra så vi började leta upp stora stenar som vi kunde kasta i vattnet för att få ett härligt plums =)
Just detta lyckades Camilla få bild påEfter detta så gick jag, Camilla och Katrina (Dans pappas fru)  iväg för att hitta lera, denna leran är tydligen väldigt speciell, den skulle vara väldigt från för huden och sånt. och det känndes faktiskt bra när man tog av den, men om det berodde på att man blev ren eller att huden mådde bra det vet jag inte. haha,
Så här såg vi ut iallafall!


Snygga va??

När vi gick så hittade vi en liten grotta eller man kunde gå igenom den till andra sidan och detta blev ju såklart ett kort =)


Snyggt va, det var helt fullt med flugor inuti så kännde inte för att krypa igenom men jag var väldigt sugen =)

På vägen hem låg jag och solade på båten helt ovetande om att Camilla tog kort, samtidigt så skvätte Peter vatten på mig så det kortet bev faktiskt riktigt bra!


Sekunden efter detta flyger jag upp av vatten! haha

På kvällen skulle vi åka till en Stad ungefär en och en halv timma bort på middag, återigen var vi samma folk i bilen och började bli lite uttråkade, Peter började rota om kring i bilen som vi körde och hittade ett par glasögon som till hörde någon av fastararna! Men kul hade vi åt dem!

     

Den middagen var faktiskt sjukt tråkig! Plus att allt som serverades hela tiden var skaldjur eller fisk så allt smakade som saltvatten! Nej den hade jag kunnat hoppa över!Dag 7

Den dagen var vi faktiskt på marknad på morgonen! det var kul att göra nått annat! jag fick till och med köpt en väska! En blå väska, har tyvärr ingen bild men den dyker säkert upp! Vi kom hem så vi hann ligga på stranden lite innan lunch så vi fick lite daglig sol =)

Sen på kvällen var det dags för en annan middagsbjudning! Men denna var riktigt trevlig med god mat och dans och sång!


Camilla, jag och Peter vid bordet! Strax efter detta blev jag upp bjuden av en man i släkten en liten muskel knutte! riktigt härlig var han! Riktig party prisse!


Här ser man att jag ser ut som en jätte jämte honom ! =)  

Sen fick jag byta upp mig till Dans pappa Nino.

Men roligt hade jag!

Efter det så var det dags för mig att gå en runda med Siri för att få henne att sova!
 Dag 8

Det var dags för paddel båt igen!


Till samma ställe där vi va förra gången! =)Vi tjejer tog båt och killarna tog en varsin kanot och paddlade efter!

 


Såklart skulle jag också ge mig på att paddla! Svin jobbigt var det!

Detta var sista bilden ut från Sicilien!

På eftermiddagen här så var det dags för oss att åka hem!

Lång tid tog det och vagnen gick sönder men till slut kom vi hem kl 2 på natten, riktigt trött och gick bara rakt upp till sängen. Idag har jag packat upp mina och Siris saker och har börjat att tvätta men det kommer att ta några dagar att komm tillbaka till vanligt! Ikväll ska jag vara barnvakt för de ska in till London och kolla på en klinik men det gör inget för jag behöver de extra pengarna! Håller på att spara lite nu så jag kan shoppa med mamma och Anki nu när de kommer om två veckor! Ska bli så kul att träffa mamma!!!

Det här var i allafall hela min resa och hoppas ni hade lite kul när ni kollade igenom det!
Jonas där kan finnas en del stavfel men jag orkar inte kolla igenom det helt enkelt så det kan du göra om du vill =)

Längtar till att få läsa Paulinas blogg om din och Emelie Mallorca resa!! Gör det snabbt!

Ha det gött!

Tjenare allihopa!

Tänkte bara säga att jag ger mig av till Sicilien imon så det blir lite paus i bloggandet för ett tag! Ska nämligen vara där i 10 dagar i en liten by och där finns ingen dator i huset vi ska bo så tar en paus från allt detta =)

Så nu ska jag ner och njuta av värmen, den värmen vi aldrig har hade här i England när ni hade fint hemma...!

Ha det gött för det ska jag ha!


Från Teneriffa men tyckte den passade!

Puss o kram


Natur reservat...

Låter det som jag kanske, det har jag iallafall gått runt på idag men en två-åring i vagn på en jävla grusväg....
Jag tänkte att man iallafall skulle få mata de förbannade ankorna men nej då, man såg inte ens några ankor för den höga vassen som täckte hela sjön...
Var bara tvungen att klaga lite! nu måste jag gå ska äta lite mat och sen blir det simmning =)

Ok here comes the weekend =)

Nu kan jag iallafall använda min dator =) Har lyckats få tag i en kabel som ger mig internet... Men har tyvärr inget på mitt rum så försöker fortfarande att få igång det trådlösa. Så jävla irriternade bara...

Jaja min helg... 
I Fredes så var Johanna här i Horsham och hälsade på =)
 Det är bara vi som ska vara kvar längre än augusti av dem vi träffat så vi tänkte att vi måste lära känna varann ordentligt och att vi skulle kolla fall det var lönt att gå ut här i horsham... och det var det faktiskt inte men med trevligt sällskap hade vi en bra kväll =) Bilder fick va taget iallafall. Här kommer massa!

 
Det första vi fick göra var att gå till Kiosken på hörnet och inhandla lite förfet dricka. Detta fick vi för ungefär 80 kr. Känns ganska lungt.

Johanna sitter i våran trädgård och tar en öl =)


Detsamma gjorde jag.

Sen gick vi till parken för att dricka vår sista öl där. Där hade vi riktigt roligt faktiskt mycket skratt och otroligt mycket skvaller =) Även där togs det bilder.


 
Nu gick vi vidare till Horsham ÄNDA uteställe och horsham är ändå lika stort som Halmstad, katastrof!
Men när vi kom dit var det i allafall all dricka för 2 pund fram till klockan tolv. Detta är alltså 20 kr för allt utom champange i baren, så vi drack en del där kan man säga =)
Blev även en del foto tagna här... Inte alltid jätte bra och med en del främande folk på men roligt var det!


Ser ut som fyllan börjar slå in =)


Dansa måste man ju göra, vet inte vad detta är för moves men ser ganska lungt ut.


Mitt under dansen ska kameran fram.Under kväll gick även mina ny inköpta skor sönder... Sulan släppte både fram och bak, men med varsitt tuggummi i munnen kunde vi lätt lösa detta problem =) Ett fram och ett bak och sen var det bara till att lägga lite vikt på skon och så var den fixad för kvällen. =) Sen var det in med ett nytt tuggummi i munnen, så var vi redo för dans och raggning igen =)Sista bilden för kvällen var på en toalett skylt, fanns säkert någon mening för det.

Under kvällen pratade vi med sjukt mycket olika människor som var där och från alla fick vi informationen om att man inte kunde få tag på mat på natten, detta gjordes och riktigt arga för stället stängde redan två och vad skulle vi göra då om inte äta? Men precis när vi skulle gå som kom det fram en vakt från ingenstans,"was it you girls that wanted food"? ( Alltså var vi kända på det där stället för att vi ville ha mat! Härligt! precis så det ska va!) Jajamen säger vi och han visar vägen till kebab mannen som stänger om 10 min, vi sprang för att vi skulle hinna, vägen var svår att hitta fick fråga massa folk på vägen men vi hittade rätt, hann precis köpa vår mat och sen stängde han! Men nöjda var vi =) Sen gick vi hem och sov riktigt länge dan efter! Skönt för att på lördagen var det Utgång i London som väntade, tillochmed Amandas sista så det skulle ställas till med rejäl fest =)

Så på kvällen möttes vi upp inne i London för att förfesta lite innan vi skulle träffa Amandas killkompisar. Så vi drack en del, jag fick suttit på ett lejon på Trafalgar square och detta är faktiskt lite speciellt, sjukt svårt att komma upp iallafall och högt är det =)

Bild bevis!Här ser man lite hur högt det är!  Haha

Sen gick vi till ett ställe som de Engelska killarna rekomederade, Student ställe, billigt var det en lite speciellt folk och musiken var också lit speciell för min smak men hade ganska kul iallafall!


Jag och Johanna tar en paus från dansandet och dricker lite istället =)Therese och Amanda kom också och vilade lite, men det var aningens fullare än vad vi va. haha

Efter de stängde vid tre så hade vi ungefär fyra timmar att spendera i centrala London innan våra tåg gick hem, så dte var raka steg mot MC donalds där vi satt ett tag och sen letade vi upp en buss som gick till tågstationen där vi satt i två timmar och stirrade. Jag kom iallafall hem vid halv nio på morgonen och sov till 5. Så sov verkligen bort hela dan... Lite dåligt men behövligt =)

Det var min helg det, i veckan har det inte hänt så mycket, mest varit lungt, varit lite förkyld och krasslig så har tyvärr inte kunnat träna men får väl ta igen det så småningom =)

Om en vecka är jag i Sicilen ska bli så sjukt skönt att komma till lite värme och kunna bada!!

Emelie jag har fortfarande inte sett något brev, är så sjukt nyfiken på allt nu!! Det är iallafall kul att Paulinas blogg har kommit igång så jag har nått att se hemifrån =)


Ha det så bra sötnosar!
Ha det gött allihopa!

trakigt...


Mitt Internet har lagt av pa min data , sa forsoker fixa detta men det kan ta lite tid, sa det blir kanske inte sa mycket inlagg fore det. Helgens bravader finns pa bild och de kommer att komma hit sa smaningom =)

Ha det gott!

Inta så mycket som hänt...

Tjena Mittbena....

Som sagt inte mycket som hänt sen senaste inlägget men lita har det allt hänt. I Tisdes så var jag och Camilla inne i London för att besöka svenska kyrkan, men när vi väl kom dit så var det sommar stängt, kul! så vi hade i stort sätt åkt in till London i onödan, me efter vi hde kollat runt lite så bestämde jag mig för att åka och träffa en annan svensk tjej så vi möttes upp och tog en öl eller två under kvällen! Hon var riktigt trevlig och ska stanna här till jul, skönt att äntligen träffat nägon som ska vara här lite längre för alla andra jag har träffat åker hem i Augusti.
I London fick jag även syn på en annan musikal Emelie och Paulina som kan vara lite intressant så jag var tvungen att ta en bild!HAIRSPRAY!

Tog även en bild på Johanna, som för övrigt kommer hit till Horsham ikväll och vi ska prova nattlivet här! Verkar inte vara en jätte hit men med trevligt sällskap och gott humör så löser det sig!I går så var Amanda i Horsham på besök, vi köpte massa mat och gick och satte oss i parken och hade en picknick riktigt mysigt, hon åker hem på onsdag nästa vecka... Grymt tråkigt. ska nog åka in till London och gå ut med henne på lördag får se hur mycket jag orkar...

Annars rullar livet bara på här nu, känns skönt har till och med nånting att göra på vardagskvällarna nu och det är skönt så man inte bara hänger. Har faktiskt tränat två gånger denna veckan hittills! Missade Dance aerobicsen denna veckan, ligger på så dum tid men jag simmade 1000m istället! =)

Saknar er alla sjukt mycket! Hoppas det går bra med huset Therese, hejar på att allt ska gå bra!
Paulina, jag är inne på din blogg nästan varje dag för att hoppas på att se något nytt men nej då, det står helt still....

Ha det så bra!
PussKram

RSS 2.0