Trött, Trött, Tröttt....

Oj, det känns som att min helg har varit mega lång... men jag jobbade ju faktiskt igår.

Ja helgen i allafall. I fredags var jag och Sofia hemma hos My och var sällskap till barnvakten och hade halloween mys, och sedan lite titt på The Green Mile med popcorn! Sen blev det helt plötsligt lördag och då var det dags för mig och My att klä ut oss för vi skulle på halloween festen på Hartcourt arms (svenska puben i London).
Så vi satte igång och lockade hår, ögonskugga och lösögonfransar, riktigt snygga blev vi! Bilder från denna kvällen kommer att komma lite senare för jag hade glömt min kamera så det var My och Johanna som stog för bilderna!

Vi mötte alltså upp Johanna och hennes vän Paula i London som var utklädda till spioner! Skit bra! Efter det stängde så var det dags att gå vidare, då blev vi rekomenaderade av bartendern att gå till San Miguel och det gjorde vi! Detta var typ en liten resturang som hade baren öppet, det känndes som ett litet ställe på en semester ort, typ Mallorca haha. Det satt iallafall en liten gubbe och spelade keyboard som under hålling =)
Iallafall, i baren satt det ett gäng norskar som var här på semster över helgen som fotbolls suportrar. =) riktigt trevliga hahaha.
Så när vi kom hoppade vi in i baren och satte igång samtalet som fortsatte resten  av natten.

Tillsammans med norrmännen så tog jag och my en taxi till Piccadilly därfirån vi gick till Leicester square och sedan gick in på ett Casino, känndes som om man gick i en bond film ungefär, tjejer med långklänningar och män i fina kostymer, men vi gick in och tog en öl och satt och snackade! När klockan började närma sig halv fem började vi röra på oss mot Victoria station, men det tog för lång tid att gå tyckte sällskapet så vi tg först en taxi till deras hotell med tanken att vi skulle sova där men det gick inte så det blev åter en taxi tillbaka till Victoria och sedan en buss till Sutton som vi hoppade av fel och fick hoppa på en annan och sen kom vi till Sutton och fick ta en taxi till....

Ja rörigt men trevligt var det =) Så halv åtta kom vi innanför dörren hos My!

Söndagen sov vi såklart ett bra tag =) sen kom sofia över en stund och sen var det dags för mig att ta tåget hemåt! Slappe dag helt enkelt =)

Igår var jag inne i London med Camilla, Dan och Siri, kollade på lägenheter och lekte i en park, My kom in och gjorde mig sällskap för Camilla skulle fixa till hennes tänder =) På kvällen följde jag med henne till Banstead där vi sov och idag har vi varit ute och gått och sen åkte jag hem hit igen och har städat resten av dagen!

Nu vet nu allt vad som har hänt för mig i helgen, bilder kommer att komma senare! Ha det gött allihopa! har förresten bokat resa hem över jul så om nu allt går som det ska denna gången så kommer jag hem på kvällen den 22 december och är hemma över jul och nyår!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej gumman, kan se at du njuter livet i det underbara London med sitt stora utbud i nattlivet. Både Sanne och jag glædjer oss till att læsa att du kommer hem till jul - skall bli skønt och se dig igen. Kram pappa

2008-11-05 @ 10:25:35
Postat av: Paulina

åååh va bra att du kommer hem över julen!!!

fan va roligt malin!!!

ska bli så kul o träffa dej igen!!!

o då ska vi festa massa :)

måste se bilder från ditt halloween nu!! :)

puuuusss

2008-11-05 @ 12:20:45
URL: http://www.cocktail.blogg,se
Postat av: Robin

Hej hopp söt! hade nästan glömt din blogg ju. Ville bara tacka för de oväntade besöket (nästan lite som gevalia-reklamen haha) sjukt kul att se dig iaf. Lite lätt chock, men de va de värt iaf. Och lördagen med skåningarna (alias danskarna) va ju för jäffla nice. Synd på magen bara :S men men..kajsa rimmar ju på bajsa så :P Ses snart igen hoppas jag. pussen

2008-11-07 @ 16:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0