ja, ja, ja

Ja jag vet att jag ligger lite efter men här kommer lite iallafall =) Börjar ju komma in i livet här så har inte massa tid som innan och blogga, men nu har jag!

Helgen var jag och Johann ute i Horsham, sjuk kväll! Tyvärr inga bra bilder från denna kvällen men ni kan få se de som tog sig förbi några krav=)


Johanna med sin Jack and coke som de för övrigtinte hade en aning om va det va =) Men hon lyckades få en!


Jag när vi precis kom dit =)

Ja det var allt, hahah reste av kvällen var det bara fylla och fula bilder!

På lördagen var jag barnvakt, så upp halv åtta och börja jobba! mådde som jag förtjänade. vid halv tio gick jag och Siri upp och klappade Johanna på huvudet och fick upp henne ur sängen! Sen spenderade vi resten av dagen i parken, riktigt sommar väder, riktigt mysigt!

Johanna stolt barnvakt!


Titta coolingen =)

På kvällen hade jag,Sofia, Anna-Maria och Johanna film kväll hos Johanna, massa mys!

Just det på Söndagen var vi i Sutton och träffade Will och hans vänner, det var tysk öl festival i Sutton, så det var ett band som spelade och grejer, mysigt! Sjukt snygga medlemmar i bandet också =) 

   

Detta var gånget från i söndes, byggdes på och fall ifrån men det ursprungliga =) 

Jaha då var det vecka igen, inte hänt så mycket. Var hemma hos My igår en sväng, jag, johanna och Sofia. Vi åt Pizza och popcorn (smakade skit) och såg Titanic, mysigt var det men lång reseväg hem, när jag väl kom fram med tåget så orkade jag inte gå så tog en taxi =)
 
Idag har jag haft Siri som vanligt! Tagit lite bilder för skoj skull 



My och Johanna ser ni vem vi har byggt hus till?

   


Det var allt från min händelserika vecka!

Men imon är det utgång i Sutton som gäller med Johanna och My! Singlarna ska ut och festa, ska bli sjukt ku!
Har köpt en ny kjol idag också som ska åka på! Hade inte alla råd med den egentligen men har velat ha den hela veckan så nu var det bara till att köpa och vara lycklig! 

ha det gött så hörs vi! pussar o kramar

Ps. Marie klart det är ok att du lånar den! Det är bra att den gör nytta =)



 

En vanlig dag i Horsham.

Idag har jag och Siri haft en helt vanlig dag tillsammans, men det fantiska är att jag har tagit kort hela dan, så här mamma här kommer lite annat en fest! =)

Lägg märke till den blå himlen! den täcker nästan hela bilden men det är inte så ofta man ser det hr i England så jag var ju så glad =)

Eftersom både jag och Siri är snuviga och hostiga så valde vi att ta det lite lungt, men ut skulle vi =)
Så vi gick till parken tillsammans med vårat bröd som vi skulle mata ankorna med, vi gick så klart rakt över gräset som var nyklippt och blött, så det och lera hade vi överallt och vagnen var täckt!
Men strunt i det, vi gick rakt in på lekplatsen, nästan direkt var det dags för ett litet mellanmål, en halv banan blev det till oss båda =)
 

Hon lekte och åt samtdigt, så hon tappade såklart den, men , men...

Nästa steg var att gå ner till våra kära ankor, som vi alltid besöker när vi är i närheten! De var väldigt glupska idag, Siri fick stå på en bänk längst bak för att inte bli attackerad =)
På bilden är vi precis påväg därifrån


Men visst är det fint!

Sen var det raka vägen tillbaka till lekplatsen igen, hade mycket kvar att göra, gunga, linbana, balansgång, Sii Saw (gungbräda), sandlåda, bestiga berg och detta fick jag bild på =)


Ser ni hennes snygga rosa gummistövlar till de fina röda kläderna =) MITT FEL! Men jag tyckte det var rätt mysigt!

Efter några till gånger på rutshkanan (har inte en aning hur det stavas) så var det dags att gå hem! Och vet ni vad vi såg på vägen hem! En grå ekorre så Anki den här bilden är till dig =)


Är den inte fin, jag är glad att jag lyckades fånga den på bild =)

Sen var det hem och värma upp lite fiskgratäng och koka lite pasta, äta och sen sova! För henne alltså, jag själv diskade och strök! Bra va!
När hon sedan vakande var det första hon sa "Sovit jätte gott" , hur mysigt är inte det! Så hon var riktigt ladda till att leka lite med hennes tee servis så vi hade Tee party =)


Var ju tvunga till att ha lite frukt till teet!

Efter det, hängde jag tvätt, vi spelade lie boll, Dan kom hem och var med och sen lagade jag mat igen. Denna gång Pasta och köttfärsås! Väldigt uppskattat!

Nu sitter jag på mitt rum och slappar och väntar på att syster yster ska ringa så vi kan prata lite skit!

Imon jobbar jag bara halva dan ick jag precis reda på så Johanna kommer hit vid lunch och så ska vi se om vi kan shoppa lite och sen på kvällen ska vi ge Horshams uteliv en andra chans!
På lördag ska jag jobba, därför jag är ledig imon, för de ska inte till London och fixa med kliniken så jag, Johanna och Siri ska ha en liten mys dag! Det vet inte Johanna än men det blir jätte bra! =)

Ha det gött allihopa! Dåligt med kommentarer på senaste!
PUSS


Jävla kul!

Min helg har varit underbar!

I fredags tog jag tåget till Johannas lilla by Effingham, som ligger mitt i ingenstans men ganska mysigt. Vi åkte hem till Ida för att plocka upp henne och sen ålte vi till en pub mitt inne i skogen The Black Swan, den var väldigt söt och mysig och mycket folk för att va mitt i skogen. När vi hade druckit en öl kom Will och hans kompis. Will träffade jag i Sutton för någon helg sen när vi var ute där ( den killen som tysken blev arg för =) )  Vi drack några öl till med dem och hade så sjukt roligt! Skrattade högt hela tiden! Alla runt omkring oss bara stirrade! Efter det åkte jag och Johanna och lämnade Ida hemma och sen åkte vi hem och sov så gott så!

   
Ida, Johanna och jag
 

Will och jag!

Jaha och sen blev det Lördag.
Johanna skulle jobba så vi hade hennes två killar hela dagen Sam 2 och Adam 8 månader.
Så vi åkte hem till Sofia som också jobbade och var där en stund, åkte till lekplatsen och ja lite allt möjligt!
Sen åt vi lunch hemma hos Sofia, jag, johanna, my och anna-maria. Alla aupairer och vi har verkligen blivit yrkesskadade för de ända vi disskuterade var barnen, städning och liknande =) Kul va! Samtidigt som vi skickade rutn lilla Adam som alla gullade med =) Riktiga mammor har vi blivit.


Johanna var allt lite förvirrad =)


Jag och Sofia på lekplatsen!


Lilla Adam =)
Söte tjockis....

På kvällen var det dags för en rejäl utgång!  Så jag och Johanna åkte hem och lämnade barnen och sen åkte vi iväg och hämtade Ida, åkte inom affären och köpte dricka och sen var hem och börja förfesten =) 
Så jag, johanna, Ida och My satt hemma hos Johanna med hennes "pappa" och deras inboende och förfestade! skit trevligt, mycke gamla hits spelades och det är ju underbart!
Sen var det tåget mot Guildford som gällde!

Väntan på tåget!


Allihopa på tåget!


Första skålen på första stället =) 


Mysig bil helt enkelt! speciellt att my är så glad =) 

Efter det stället gick vi vidare till en annan bar där vi satt och snackade med några killar en stund, men vi tänkte att vi kan hitta bättre så vi gick vidare och hittade då en annan Club som var helt ok, de dåliga var bara att det kostade 14 pund att komma in men det fick vi helt enkelt ta... 

Där träffade vi en gäng finska killar, jävligt trevliga och bjöd på massa dricka men man kunde ju inte prata med dem utan att skratta, finsk dialekt på svenska är ju bara så himla kul! haha 

Men jag och my fick iallafall ridit metall gris!



Detta är också bara en sjukt mysig bild =) 

Vid halv fyra stängde stället och det var das för oss att hitta lite mat. Träffade några killar som skulle visa oss vägen och det slutade med att de bjöd oss alla på varsin hamburgare och pommes! as gott var det! 
Sen tog vi en taxi hem till Johanna och var hemma vid halv 6.

på söndagen mådde ja som jag förtjänade! riktigt piss men johanna var tvungen att jobba så det var bara upp ur sängen och hjälpa till med barnen. Då åkte vi iväg till Mercedes world, massa häftiga bilar


Johannas framtida bil =) 
 

Stannade hos Johann tills idag och nu har jag blivit sjuk.,..riktigt tråkigt! 

men nu ska jag hoppa in i duschen snabbt och sen är det One Three Hill dax!!!!

ha det bra!



 



Efter en helg....

Nu har Mamma och Anki varit här och sagt hej! det var så mysigt, mycket lättare än vad jag trodde det skulle vara... Trodde jag skulle tycka det var jätte jobbigt när det skulle åka men det var helt lungt, istället fick jag en ny tänding på att vara här! Det är verkligen hemma för mig här nu! helt underbar känsla!

Om helgen då...
På lördagen så var det grymt dåligt väder så vi valde att stanna i Horsham och gå runt i våran lilla stad, hittade lite smått men det mesta i handlade var mat och alkohol =) sen gick vi hem fixade lite mat och sen gav hos iväg till den närliggande staden Crawley för lite mer shopping. efter det åkte vi hem igen och mamma och anki lagade lite mat till mig med väldigt god sås!
På kvällen var vi bara hemma och vilade upp oss för morgondagen då vi skulle in till London.
Vi bestämde att vi skulle åka med tåget kl 9 och gick och la oss, på morgonen kommer mamma in och väcker mig halv åtta och då berättar hon att hon hade ställt sin klocka fel och att hon hade varit uppe sen klockan fem på morgonen =) smart va =)

Så söndagen var vi hela dagen i London och gick runt och såg alla sevärdigheter! nu har jag iallafall sett dem!
sen åkte vi hem hit igen och gick på en pub och drack lite öl och sen gick vi hem och fortsatte dricka hemma =)

På måndagen så var vi Brighton och strosade runt, massa mys! sen var det tyvärr dags för dem att åka hem så jag hade en liten mys kväll för mig sjäkv och bara kollade på One three Hill och åt chips.

På tisdagen kom My hit och vi gick runt i Horsham och fick köpt lite kläder och vi fikade och såklart! Sen kom Johanna och Sofia så åt vi tacos och drack vin. det var riktigt trevligt. sen och Johanna och Sofia hem vid halv tio för de skulle jobba men My stannade och vi satt uppe och pratade tll kl halv tre, tiden bara flög iväg! 

Idag har jag slappat och städat efter alla som varit här! men nu är jag färdig och väntar bara på att lilla Siri vännen kommer hem så jag kan få mysa lite med henne.

I helgen blir det utgång med Johanna i Guildford! Crazy sa det bli!

Ni får ha det gött! Puss&Kram

Hejsan Hej!

Nu kommer Mamma och Anki snart! Pratade med dem precis och deras flyg är försenat med två timmar så där sitter de och väntar. De skulle lyft kvart över sju men blir iställer kl nio. Kul va!

Men gött för mig för nu hinner jag ta ett långt bad och bara ta det lungt!

Igår vad Johanna här och hälsade på! Vi var ute och åt på en pub och frack en öl, sen gick vi och köpte en glass på Mc och snackade skit! När vi kom tillbaka hem hit började vi att kolla på lite helg boende i Bristol, för vi har tänkt att åka dit och festa en helg för att bara se och göra något annat =)  För er som inte vet var det ligger så ligger det på andra sidan England, mitt över vid den andra kusten, tar typ 3, 4 timmar köra =) Men det ska bli trevligt om det blir av. Just nu är vi fyra tjejer som jag åka, Jag, My, Johanna och Sofia men det slutar säkert med att det bara blir jag och Johanna för vi är så jävla på !!

Ja så ikväll kommer tanterna, så det blir en lugn helg med Shopping och Seightseeing =) Gött det med ibland! Men vi får se hur det går och vad de känner för att göra. Camilla, Dan och Siri åker till Sverige tidigt imon bitti så de hinner precis träffa varann och det tycker jag är kul!

Nej nu är det dags för ett bad! Ha en bra helg där hemma och ta det lungt med alkoholen =)

Puss kram skumbanan

Bra!!

Va bra att jag idag har köpt två par skor på min lediga dag!
Hade liksom tänkt att spara lite pengar till Mamma och Anki kom men det gick ju sådär...

Hittade faktiskt ett par av skorna på Second hand, så de kostade ju inte så jätte mycket och de andra var ett bara Addidas som var sänkta från 55 pund til 20 pund så kunde ju inte låta bli =)

Ikväll blir det träning som gäller och imon är det jobb på förmiddagen!

I helgen var jag ute i Sutton med My, Jessica, Sofia och Anastasia (tysk). Det var riktigt kul faktiskt, eller jag och My hade roligt och de andra var på lite bottert humör. jag fick mig en utskällning av tysken för att jag pratade med en kille osm vi precis träffat och som hon tydligen var intresserad av. men hon måste fått en sned fylla av nått slag för hon var väldigt aggresiv, men skit i det sa vi och hade kul istället! 

Igår var det bara mys dag hos My och när jag skulle ta tåget hem så gick det inga tåg därifrån, den stationen är tydligen avstängd på söndagar så Camilla fick köra i en timme för att hämta mig! Snällt va! =) 

Ja det blev lite gott och blandat men det blir väl bra! 

Ha det gött! 

RSS 2.0