Jag kände att jag borde nog nu...

Nu är jag här igen =) Hur är dte med er allihopa?
Jag har precis vaknat efter lite sovmorgon idag,de blir aldrig så långa som jag vill ha dem dock eftersom Siri är i sin lilla trots period och skriker så högt hon bara kan. Så jag vaknar alltid av henne vid halv nio ungefär. Kul när man inte börjar förrän kl 1.
Jaha tillbaka till allt annat, i Tisdags var Jag, Siri, Emma, Astrid och Elisabeth på Zoo. Himla trevligt! Hör följer lite bilder från denna utflykt.


Busarna!


Siris favorit. Goojillan...
 

Man fick klappa fåren.


Efter lite övertalning så vågade Siri och Astrid men Elisabeth tyckte inte det var lika roligt...


Giraffen ville vara med på bild!

Efter det var det dags för lunch sen bar det av till Fotboll för Siri och sedan hem. Efter gick jag ner och var barnvakt fram till halv tio och sen ner till kliniken där jag städade en timme. Så jag jobbade konstant mellan 8.15 till 23.00. Känns stabilt! var helt slut när jag kom hem och somnade direkt.

Sen var det Onsdag då började jag inte förren 11 och då gick jag upp städade lite sen gick jag och Siri och matade ankorna innan det var dax för balett.




Trevligt va =)

När vi gick från baletten var Siri helt slut, så jag lyfte upp henne ett tag (använder inte vagnen längre) bara för att hon skulle slippa gå en stund. Men då somnade hon direkt i min famn så jag bar henne hem från Hampstead High Street och ni ska veta det är en bit + uppförsbacke. Men vad gör man inte!
Igår kväll hade jag storstäding av mitt rum. Ska ju börja skicka hem saker men mamma nu denna helgen så måste ha lite koll. Vad jag blir förbannad på mig själv att jag tog med så mycket hit. Har ju inte användt hälften och kommer nog få slänga en del känner jag på mig. Men men....

Idag ska jag jobba mellan 13 och 19 och sen kommer Mamma och Claes! Ska bli jätte mysigt, hoppas bara de hittar sin väg till camden där jag ska möta dem.

Ni får ha det så bra så ska jag gå och äta frulle nu!

Puss Puss

Återigen mest bilder... haha

Hallo hallo i stugan. Nu har jag slutat för dagen och är otroligt trött. Men tror det är för att jag vägrat inse att jag är sjuk och då blir det så här istället. Men det löser sig sa han som sket i vasken....

Först ut är två bilder från förra helgen! hade inte med mig min egna kamera då men nu har jag lyckats komma åt två bilder iallafall! (vill ha resten också My, byteshandel?)


Innan vi skulle ge oss av till Sutton så var Dave snäll och knäppte lite bilder.


Smile =)

Mys I Parken med Emma och Astrid i Torsdags.


Gunga tillsammans var riktigt trevligt. Siri och Astrid.


Fredag: En trött Malin med dålig hållning som precis har varit på den svenska affären! Ni ska vara glada över allt gott ni har där hemma! Jag och My köpte lösgodis,klubbor, lantgårds chips och sen köpte jag en bok till Siri. Fanns så mycket roliga böcker på svenska så jag kunde inte låta bli att slå till!


My myser i solen!

På Lördagen möttes vi upp alla tjejer i Hyde park för lite skitsnack!
        

Efter det åkte My hem för hon skulle vara barnvakt på söndagen men jag, Johanna och Åsa gick till en mexiskansk resturang och åt riktigt goda Fajitas. Grymt goda! Men blev så otroligt mätta, visste inte riktigt var jag skulle bli av. Men vi gick till bion där vi såg Let the right one in (Låt den rätte komma in).Efter att ha läst boken tycker jag inte alls att den var särskilt bra men vem vet... Typisk svensk film, tyst, mörk och eftertänksam...
Sen sov vi alla hos Åsa, hade en väldigt mysig söndag som spenderades i Hyde park och i Åsa soffa. Säger bara "Come dine with me". Underbart program!

Idag har vi varit på biblioteket och umgåts med Emma, Astrid och Elisabeth! Trevlig dag men har varit så sjukt trött bara! Nu ska jag gå och äta lite anka som Dan tillagat och sedan blir det mys i soffan på hög nivå. 
På Torsdag kommer Mamma och Claes, ska bli riktigt mysigt! Då får vi hitta på något skoj =)


ha det bra allihopa! Puss puss

Bilder från veckan som gått...

Idag bilr det en bild blogg... Inte mycket mer som hänt, idag är det Torsdag vilket menas med snart helg. Tack Tack! Vi har haft grymt fint väder denna vecka som ni nu kommer få se!

Torsdag förra veckan regnade det dock och då såg det ut så här...


Det gröna monstret!




Plask!

Måndags var Elisabeth med och lekte!


Igår hade vi strålande väder!

Ser ni! Helt underbart!


Hade bara linne och kjol på mig hela dagen! Underbart!


Mys i soffan.





Sen tog vi på oss lite kläder eller ja Siri och gick till baletten! På vägen dit fick hon sitt första sommar skrapsår för i år! Hon rev upp hela knäet... Tragisk händelse =) plåster på så var hon redo att gå igen!

Nu är det ju som sgat Torsdag och idag börjar jag inte förrens kl 1 vilket är väldigt skönt, så jag sov länge, duschade och nu ska jag slappa en stund till! I eftermiddag kommer My och sen ska vi nog hitta på något framåt kvällen!
Ha det så bra gott folk!

Ps, Therese... Jag vill se fler bilder på Love! Uppdatera bloggen!

Puss puss


Hej Hej!

Tänkte i stort sett bara säga att jag lever.... Har inte haft så stor lust att blogga denna veckan helt enkelt... Det har inte hänt något spännande. Jag jobbar på här för fullt, hade Elisabeth sista gången i måndags vilket var både skönt och lite tråkigt eftersom jag tjänar lika lite pengar som innan igen.... Helgen som kommer blir en lung helg. Ska försöka hinna gå till den svenska affären på fredag tänkte jag, är lite nyfiken på hur den ser ut!

Just nu har jag jätte ont i halsen andra dagen i rad och idag vaknade jag upp men alldeles täppt näsa, kul om man ska bli sjuk också!

Massa besök inbokade nu framåt! Mamma och Claes kommer nästa helg, helgen efter det kommer Pappa och Sanne och sedan tre helger efter det kommer Emelie och Paulina och efter det har jag två helger kvar sen kommer jag hem. Ojojoj hur ska detta gå... Söker jobb som bara den men det går inte så bra... kollar dock mejlen tre hundra gånger om dagen för att se om det har hänt något!

Nu ska jag gå ut och slänga i mig lite frukost! Ha det bra i solen!


Börjar närma sig ett år sen nu... Herregud vad tiden går snabbt!
Har varit här i 10 månader! jaa vad ska jag säga!

Puss Puss

Hej Hopp!

Nu ska jag äntligen lämna lägenheten för lite helg! Först ner till Kliniken och städa den lite snabbt och sedan hem till My fort som fasiken! Är så trött på att vänta på helgen nu!
Det har varit tre riktigt hårda dagar där jag har kännt mig som en riktig mamma.... Jobbat från stunden jag vaknar till stunden de somnar.. Men nu är det helg! Så ha det gött för det ska jahg, My och Johanna ha! Jippi!


Ville bara säga att...

Nu slutar jag för dagen! Började dagen med att försova mig men Camilla räddade mig och körde mig hem till Elisabeth och där var jag fram till tolv, efter det strövade jag hemåt åt lite macka och sedan började jag med Siri kl 1. Så vi gick ut och plaskade i regnet, lagade fiskgratäng, kollade på Pippi och läste saga sen somnade hon gott! Efter det var det fram med strykjärnet fram till halv tio när jag äntligen la mig på soffan! Skönt tänkte jag och somnade direkt, nu kom precis Dan och Camilla hem som varit på Book Launch och efterfest på Salsa klubb hem och väkte mig.. Himla trevligt! Så nu ligger jag i sängen och ska ge sömnen en andra chans! 
Så en arbetsdag från 9.00 till 22.50 är gjord! Hoppas ni haft en bra dag!

 
Väldigt gammal bild men Teddy var ju med och han är ju trots allt världens bästa björn!

ha dé!
Pusss

Big news...

Idag har jag bokat (eller ja pappa har) min sista biljett hem från England. jag har satt ett datum på när detta ska vara slut och det är ungefär två månader från idag... Förstår ni, två månader! Det är för fan ingenting man kan också säga 8 helger... Förstår ni då att jag börjar få panik! Ja jag har iallafall bokat den 18 juni så jag kommer att vara hemma till Midsommar. Mysigt! Då kommer vi att åka hela familjen här ifrån och behöver inte säga hej då förren i Sverige! Åh hej då, det vill jag inte!!! Tänk min lilla Siri!!!

Så boka upp det nu folket 18 juni så att det åtminstonde står någon på Säve flygplats när jag landar för alltid!
 
jaja det var allt för mig idag nu ska jag se mitt nya 90210 avsnitt och ladda för de två kommande dagarna som kommer bli hårda. Har Elisabeth förmiddagar och Siri eftermiddagar + barnvakt imorgon kväll! Nice 

Midsommar för 2 år sedan! halleda vad tiden går fort!


Puss Puss


Emelie

Idag är det den bästas födelsedag! Hipp Hipp Hurra!
Har tyvärr inte fått tag i dig idag eftersom du bestämt dig för att stänga av mobilen en dag som denna! Men ville ge dig en liten heders sida dagen i ära!









Grattis Grattis min älskade vän!
Saknar dig!
Puss Puss


en smaksensation utan dess like

den skånska gudinnan är tillbaks för ännu ett gästbloggsinlägg. Order från bloggens ägare säger att jag ska blogga om vår dag och om vår helt otroliga kvällsmat som var bättre än både tre avsnitt  family guy på raken och en riktigt rolig utekväll.
    men för att börja från början, imorse var vi uppe i ottan. (klockan slog ungefär halv 10 samtidigt som vi slog upp ögonlocken) det blev slöfrulle i soffan och sedan tv fram till 1-2 tiden då himlen blev molnfri och blå så att vi var tvungna att ge oss ut en runda. för min del var det första gången på två dygn som jag var ute i dagsljus, så vi passade på att traska upp till hampstead highstreet för en fika. alla uteserveringar var i princip fulla men till slut hamnade vi på något bagel-ställe med uteserveringar mitt i en backe. efter någon timme där började magen kurra och vi kilade in på marks&spencers för att leta efter något ätbart. väl inne i affären började fantasin flöda och ut kom vi 10 pund fattigare, men en matkasse rikare.
     nu till dagens höjdpunkt; själva måltiden (som jag lätt hade valt som sista måltid om jag var tvungen). detta kommer i era öron låta som en vanlig kvällsmat, men det var något betydligt godare och bättre än så. Hemmalagade hamburgare med pommes, bacon och kanske bäst av allt; marks&spencers egna tsatzikisås! pommesen var perfekt krispiga, likaså baconen, bröden var mjuka och perfekt halvrostade, osten blev smält och god medan tsatzikisåsen är helt oförklarlig. det går inte att beskriva med ord hur fantastiskt den smakade, det var som att munnen sjöng av lycka, man blev nästan yr av den himmelska smaken och det fick mig att vilja skrika ut genom malins vardagsrumsfönster. 
så där satt vi med den perfekta måltiden och önskade att vi aldrig någonsin skulle bli mätta och att maten aldrig tog slut, men sorgligt nog så blev vi både mätta och maten tog slut.
     nu är klockan halv 10, vi har städat huset eftersom att familjen contino anländer imorgon och förmodligen förväntar sig det någorlunda rent här.  malin ligger utslagen på soffan och tittar på beverly hills, jag har tänkt mig en dusch och sedan ska jag nog också slänga mig brevid henne för lite vanligt söndagslök på en måndag.

njut av våra fina bilder, och avundas vår fantastiska måltid. (jag vet att ni önskar ni var oss idag)
tack för mig/ My Anna Linnea Jansson, skånsk gudinna och sann komiker.










00.00 igår natt!







Efter detta blev vi helt slut och bestämde oss för att gå och lägga oss! Men det var GOTT!

Men inte lika bra som dagens mat upplevelse som ni kommer att få ta del av lite senare!
Puss

En låt som inte går att leva utan!

Sen att videon gör så att man bara kan le i en timme är ju annan sak!
Underbart!

http://www.youtube.com/watch?v=dlPVuIDsCag

Puss Puss till ALLA mins läsare!

Söndag i all ära!



Slitna som vi är efter besöket i helgen valde vi att spendera våran Söndag så här....
Hoppas ni har det lika bra.... (Funderar på att korka upp jägern senare men har inte bestämt och riktigt än)
ha det göttans... 

Tatuering!

Hej hej alla glada!

Nu har bror och Marie lämnat oss och jag och My har precis sett High School Musikal 3 och bölat lite =) haha

Ja det jag tänkte säga var att jag och Brorsan skaffade hos nya tatueringar under deras tid i London. Här kommer lite bilder!


Studion i Angel.


Precis nya...


Innan Jonas åkte hem!

Så nu finns syskonen Eliasson på kroppen! Therese you´re up next =)

Berättar mer om helgen senare har ingen lust nu! =)

Puss Puss

Moster!!!!!!!

Hej Allihopa!

Inatt var en hård natt för syster min! Men en bebis kom det ut som nu ska heta Love! Är så himla glad, men samtidigt så jäkla ledsen för att jag sitter fast i helt annat land när jag har två bebisar och hälsa på hemma!! Galet dumt!


Här är han iallafall plutte fisen! Underbaraste!!!

Puss

Malins vecka....

Måndag och Tisdag var det inte bara jag och Siri utan också lilla Elisabeth! Väldigt mysigt men också mycket mer krävande än vad jag trodde! Det är inte jätte lätt att ha två st på 2½ =) Speciellt inte när de har kommit så sjukt olika långt i utvecklingen.. Elisabeth kan knappt prata, ha fortfarande blöja och är otroligt rädd för allt möjligt. Det är väldigt tvärtemot Siri som nu helst gör allt själv även hoppar från meters höjder (inte alltid jätte bra) haha men härligt!



Vännerna!


Gunga...


Köttbullar och Potatismos.


Mums!


Sötis =)


Efter Elisabeth gick så busade jag och Siri med lilla Maja (dockan)

Sen Tisdag kväll åkte jag hem till My för familjen skulle ge sig av till Sverige på Onsdag morgon så jag var ledig idag. Så idag har vi varit med hennes två barn och myst. Först var vi på ett slags lekland och sedan var det samlingsstund i kyrkan! Fy fan dit går jag aldrig igen.. hade gjort om alla barn sånger till gud texter och välsingnade och höll på, inte min grej! haha

Nog om det! Nu är det påsk och jag fick så sött ett påsk ägg innan de åkte!




Glad Påsk på er!

Nu ligger systra min och kämpar och försöker få ut det lilla underverket! =) Hon ringde innan och hade det mindre skönt! Lycka till Snuttan! Jag hejar och tänker på dig!

Imorgon kommer ni Jonas och Marie (eller jag håller tummarna för det) så nu ska vi ha det jäkligt ballt, göa London som ingen annan!

Glad Påsk, det blir tyvärr ingen uppdatering under helgen men ses efter det med lite bilder! Ha det gött!

Puss Puss


Bilder från Mys med Siri förra veckan!


På väg till Balletten på Onsdag eftermiddag!


Med ballett kläderna i ryggsäcken! Sen när vi kom dit så var den inställd! Kul att förklara det för en 2-åring =)


Lek i Parken Torsdag eftermiddag!

Trodde jag hade mer kort att bjuda på men det tog slut här =) haha men lite färg glatt blev det allt!

God natt!

Hallo Hallo!

Hur är det med er i solen?
 
Blev tyvärr ingen bror och Marie i helgen! Det är inte meningen alltså, men man får ta det som lite roligt! Vad ska man annars göra! Men de ska ge det en chans till, det fick ombokat sin resa till torsdag. Så nu kommer de på tisdag istället (håller tummarna) och stannar tills på söndag! Väldigt bra val tycker jag eftersom Familjen då är på semester i Sverige och jag har en lägenhet för mig själv.

Så min helg fick lite annorlunda utseende än tänkt men jag har ändå njutit av det fina vädret! I Fredags så åkte vi ut till Liverpool street där vi skulle möta Jonas och Marie. Men eftersom de aldrig dök upp så gick vi och letade efter pubar istället! Hittade ett jätte bra ställe som såg ut som en lada fast med bar! Billig dricka och härlig musik! Bra ställe, långt ifrån mitt hem dock. Så vid tolv insåg jag att jag var tvungen att skynda mig rejält för att hinna med den sista tuben hem... Strängt. Sprang hela vägen, när jag om fram hade jag 4 min tillgodo =) Bra jobbat! Tog lite bilder men inga värda att visas, vi var ju inte direkt fixade för utgång =)

Lördagen vaknade jag av att My knackade på dörren med en baguetten i handen, gött frulle =) Så jag gick upp och vi åt lite god frukost sen åkte vi till kensington high street där vi skulle möta upp Åsa för lite shopping.


På bussen på väg dit!

Fick köpt en kofta och en sol. That´s it. Men det var varmt och gott ute så vi gick mest längs med gatan! Sen gick vi och köpte lite fika på Starbucks och gick till den närliggande parken.





Sen tänkte vi att vi skulle åka tillbaka till camden och äta men vi tog en buss och hamnade lite fel =) haha så vi hamnade på King cross, vilket är en bit bort så vi bestämde oss för att istället ta Burger King och sedan ta bussen hem! Haha

Sen åkte vi hem till mig såg på film, 10 Things i hate about you & Not another teen movie! Top filmer! Sen bled det hopp i sängen!

Idag vakande jag och My och såg att det var fint väder, gick upp åt frukost och sen promenerade vi ner till Camden där jag fick köpt en par Converse, glad blev jag för det! Sen åt vi och traskade hemåt, eftermiddagen har inte varit så spännande... Fikat på Starbucks och slappat! Nu ska jag duscha och sova! Hoppas ni haft en bra helg!

Puss Puss

RSS 2.0