En första sista gång...

Kom precis hem från en middag på Weatherspoons med tjejerna...
Sista kvällen alla fyra... Nu ska det börja räknas ner... Sofia lämnar oss på onsdag, svårt att förstå att vi verkligen ska lämna vårat liv här en dag. Men hoppas att du får de bra hemma i Sverige Sofia. Kommer sakna dig massa!

Vi firade även min födelsedag och jag fick paket! Mysigt va! Solbrillor, armband, etui (heter det så) till solglas ögonen och choklad... de tycker inte jag har gått upp tillräkligt! haha TACK tjejer det var jätte fint och mysigt!

Sorry för dålig uppdatering men mitt liv springer iväg just nu...  har haft fullt upp sen i fredags (eller ja i lördags spydde jag mest =/) och denna takten fortsätter tills på söndag. Ska jobba för fullt tills resan hem och hemma är det ju aldrig lungt.

Jag hade iallafall sjukt trevligt i Fredags när vi alla var ute! Vi hade förfest här hemma först och det var det roligaste jag har varit med om på länge =) haha Dricka, indiskt, Så ska det låta 2 och utgång i Camden! Det ska göras om hoppas jag! Lite bilder...


Denna bild fick jag idag som kort men fin text på baksidan! Vi alla har en likadan så nu ska det ramas in och bli fint!


Under spelets gång med Gin&Tonic =)

Utklipp från Mys resdagbok... Orkar inte berätta denna historia men my gör det bra =)

Här, gjorde jag kvällens första misstag (som senare inte visade sig vara så farligt ändå), jag valde Sofia som lagkamrat. Sofia har absolut noll, och nu menar jag inte ens en liten gnutta musikkunskap, så det var jag som stod för att svara på frågorna medan hon (efter att ha fått ta nytt kort 5-10 äntligen kände igen låten) nynnade så att jag kunde gissa låten. Min frustration övergick efter ett tag till en otrolig fnissattack som nästan fick mig att kissa ner mig. Johanna och Malin var inga genier dom heller vilket gladde mig, men när Sofia skulle nynna "Who let the dogs ut" med en basröst ingen tidigare skådat blandat med skratt och små rörelser för att göra den redan sjuka synen av henne ännu värre - då brast det. Tyvärr kan jag inte lägga upp videos här, men annars lyckades Malin fånga ögonblicket perfekt.

Någon som vet hur man lägger upp en film?


Sen kom Åsa efter hon slutat och Joinade!


Första ölen på en pub i Camden


På dansgolvet! Jävla bra ställe, spelade 80tals musik och bara massa gamla dängor =) haha

Jaaa sen efter mycket krångel hit och dit kom vi hem vid 5, då somnade jag i soffan och My och Sofia i min säng. Är jag inte snäll =) Mådde precis som jag förtjänade på lördagen och gjorde inte många knop. Var barnvakt på kväll och då kom Johanna och Åsa så vi drack Cola och åt chips.

Söndagen mötte jag upp dem igen och gick lite på Oxford Street, tog en fika och myste hos Åsa.

Idag har bara varit en vanlig lång dag och det blir morgondagen också förrutom att jag då gör det som 20 åring! =) haha

Har massa bilder från Museum besöket med My och barnen också men det kommer en annan dag =)

Pussar Malin

skulle bara säga att...

jag vet uppdateringen suger men det kommer en rejäl i eftermiddag har jag tänkt. NU tänkte jag mest säga att det är Camillas födelsedag idag och hon har fått så mycket kort från sina vänner och familj hemma i Sverige och då tänkte jag att det är ju snart min födelsedag så då kanske jag också får det, men då kom jag på att inte så många har min adress....

Så det är ju bäst att jag skriver den här... eller hur?

Flat 2, 48 Parliament Hill

Hampstead

LONDON

NW3 2TL

UK

 

Och så klart mitt namn.. vilket mamma skippade av någon anledning :)

 

Puss puss

KOmmer snart med mer!


Färdig!

Nu är jag färdig med all min städing.... eller ja här hemma iallafall! Ska ner till kliniken snart och köra en timme där... =(  men sen är det helg!! Då bär det av hem till Johanna, hon har babysit ikväll så vi alla fyra ska vara där och mysa och snacka skit! Det var längesen de var vi fyra så det ska bli riktigt mysigt faktiskt!


Ja ni vet vilka det är =)

Sen har jag lite bilder från veckan. I Onsdags var det ju musikal kväll! Helt otroligt bra! vilka sånginsatser =)

På dagen var My hos My medans jag jobbade, vi gick på ballett och lagade mat.


Som hon myser upp sig =)


My satt lite vid datan.

Sen var det dags för Musikal, mötte Sofia, gick lite vilse men till slut hittade vi fram. Lite sena så det blev inga bilder utanför men jag hann ta två därinne innan jag blev tillsagd =) Tyvärr inte på scenen...


Peppade!


Ciao!

sen fick jag ju som sagt inte ta fler...

men här är biljetten!


Fin va!

jaha nu ska jag fixa det sista sen glider jag iväg =) Så här ser jag ut idag (i sann blogg anda)



Ha en bra helg vänner!

Puss o kram



Hallo Banana!!!

Ikäll är det Musikal som gäller! Äntligen ska musikalaren se en musikal i London! Jippi! Den gång blir det CHICAGO på menyn =) Skit bra. Biljetterna var inte så dyra men hoppas att upplevelsen är värd det!!

Idag har varit en slap dag med Siri, vid lunch kom My och höll sällskap sen gick vi på Siris balett och sen lagade jag och My Pasta och köttfärsgratäng. =) Mums blev det. Nu har vi fixat till oss lite (eller ja My letar fortfarande kläder i min garderob) haha.

Snart ska vi sticka iväg och möta Sofia som förhoppningsvis kommer till London snart!

Vi och en främling säger ha en trevlig kväll!


Puss puss


Ännu en utgång...

Hahah ja jag vet... det är det ända jag skriver om men det är ju det jag lever för här i dessa tider =)

Men i Fredes så var iallafall My, Sofia och Lisa inne i London och hälsade på så jag tog chansen och åkte med dem tillbaka och gick ut =) haha


My och Lisa påväg från London med en av alla gratis tidningar =)

Jag och Sofia sitter och myser på andra sidan =)


När vi kom hem till My var klockan redan rätt mycket så det var det bara att slänga i sig lite mat, göra sig iordning och hinna få i sig så mycket dricka som möjligt! haha



Bild i köket innan avfärd =)

Som tur är körde Sofia oss till Sutton där våran utkväll skulle utspela sig =)


I Bilen på väg dit!

Vi gick så klart till Chicago & New York, New York! Our places! =)

Här är fler bilder från kvällen!


Dans på hög nivå!


jag bjuder på dubbel hakan!


Precis fått våra nya halsband från baren! Är de inte snygga? vi var iallafall stolta! Ser utr som att jag har fått någon öl för mycket =) haha


Skål på det!


Sista bilden ut för kvällen =) Kul var det! Tack för den kvällen tjejer!

Sen var det Lördag och då åkte Lisa hem väldigt väldigt tidigt på morgonen så då var inte jag ens vaken haha så går det! resten av dagen spenderade jag och My i sängen och kollade på Over the hedge och Flushed away. På den sista fick vi sällskap av flickorna för Mys värdföräldrar behövde lite barnvakt men det var inte så jobbigt de bara låg där och kollade tillsammans med oss döda... =) På kvällen lagade vi ihop lite mat och sne kom Sofia med Godis så satt vi och spelade spel och kollade på film resten av kvällen. Mys mys.
Igår så försökte vi oss på att färga Sofias Röda sling brun! Det gick som det gick =)
 
Jag och My var grymma frisörer!




På kvällen åkte vi hem till Sofia som var barnvakt där vi såg på Mona lisas leende och sen åkte jag hem till London igen vid nio... Regnar som fan gör här!

Idag har jag och Siri varit inne hela dagen, för det har nygligen bestämts här i huset att Siri ska bli va med blöjan så nu är man mest Kiss vakt. Skit tråkigt, man vågar ju inte släppa henne ur sikte för då kissar hon på matan. Hon låg precis i min säng och då såklart skulle hon kissa... men fick bytt lakan =) får se det positiva! haha

jaja nu ska jag njuta av kvällen! ha det gött allihopa!
Puss puss


Snö, snö och återigen snö!

Helt jävla otroligt att en sådan här stor stad bara kan stanna... Poff, det kom lite snö så nu stänger allt =)

Skolor, banker, jaa alla jobb för ingen kan komma dit, bussar, tåg, ja till och med tunnelbanan för den blev för full så de var tvungna att stänga 10 av 12 linjer =) Bra!!

Så istället trängs alla dess människor i parkerna och ska åka pulka, skidor, snowboard, jaa va man nu har hemma i sin lilla lägenhet i london =) . De roliga är att de flesta hade pulkor men däremot inget att ta på sig, så man såg väldit många genom frusna, blöta stackare. Inget för mig det =) Vi grävde fram vad vi hade i lägenheten och gav oss ut och åkte vaxduk! Himmla trevligt. Jag och Siri var ute hela dagen i Måndags, det har inte varit lika kul efter i måndes för de blir ju slask rätt fort här inne i storstan som man säger =)  Hahaha Jajaja fick inte tagit några bilder när vi var ute men det blev lite från fönstret!


Deras bil förresten, som inte startar för tillfället =)


Vägen upp till parken!

Ja från snö till Utgång =) Jajamen, eller vad ska jag kalla det egentligen.

Igår satt jag hemma och började få panik, inte träffat någon annan än dessa väggar sen i lördes så jag slog en pling till My för att få lite tröst. =) då kom hon med det brillianta iden att jag kunde ju faktiskt komma ut till dem eftersom jag inte började förren kl 13 idag! Då tänkte jag varför inte, bättre att ha nått att göra än att sitta här och vara missnöjd. Glad är jag att jag åkte! =) haha.

När jag kommer till Epsom så mötte vi upp på The Wheeterspoon, Jag, My, Mys vän hemifrån Lisa och Sofia. Äter lite middag och dricker öl helt lungt. Men sen ändrades inställningen hos mig, My och Lisa. beställningarna ändrades från öl till groggar och man såg var kvällen skulle sluta =)


Riktig radde kväll, var ju inte beredd på att den skulle sluta som den gjorde =) 

 Vi drack en del där och Lisa fick beställt en rejäll red bull jäger =) de har inte det som grogg här på samma sätt som hemma. här får man ett shot glas med jäger i ett litet glas och sen häller de på lite red bull. Jäger Bomb. Men man får drick s sä jävla många då så Lisa skulle förklara hur vi gör i Sverige =)  De slutade med att hon fick en trippel dubbel.?? (blir det rätt tjejer?) haha jaa vi räknade iallafall att de blev 15cl jäger och en red bull!
 

Mumsigt! Jag och my lyckades att få en lite mer neutral trippel singel =) . 

Sen blev vi tippsade av den kära bartendern M att det var studentfest ¨på en annan lite klubb så varflr inte dra dit! Billig dricka och trevligt sällskap! Kan det bli bättre! =)


Lisa och My i regnet/snön på vägen dit =)

Sen kom vi dit frick en shot och lite drick sen var det dans på G =)


Ännu mer raddigt jag vet men den bjuder jag på! Speciellt till dig Emelie =)

Här är lite mingel bilder från kvällen!

        

Främmande killar är Thomas and Mikael.

Sen hamnnade vi på efterfest i deras student hem, har tyvärr inga bilder från detta. Sen tror jag vi kom hem runt fyra, sov till halv nio idag och sen var det dags att försöka hitta tåg som gick i snökaoset hem! Det var förvånadsvis lätt =) Nu har jag jobbat hela dagen och är otroligt trött så det är dag för mig att krypa till kojs!

ha det gött snyggingar!! PUSS

-1,5 grader....

Kan ni förstå! Det är helt galet! Vintern är tillbaka till England! Vi har till och med snö!!

Min gata =)

Taget för någon timme sen, det är mer nu. Har ju inga kläder till detta!!



Nu la jag in bilderna på datan så här komemr lite bilder från helgen.

Dricker öl i Camden på fredagen efter jag hade slutat!

     
My & Mys bror Thomas & Jag

Sen tog vi tunnelbanan till my place!

Snyggingar!

När vi kom hem till mig så var det dags att fixa till sig för kvällen! Jag valde så klart mina nya smashing shoes! Det gick som det gick men det var grymt fina!

Eller vad säger ni? Lovely!

Och till slut lämnade trion huset och då såg vi ut så här =)

Sen blev det inte mer bilder förmig den kvällen men det var trevligt!

Idag har varit en väldigt lugn dag i huset! Vi har suttit framför tvn och ätit hela dagen =) Camilla ocg Dan mådde ju som de förtjänade efter gårdagen bravader haha.
Vi bakade en kladdkaka och Siri fick slicka skeden! Så här såg det ut =)



Knappt överlycklig! Sötis!!

Nu är det dags för mig att sova, kom ju själv inte i säng förren halv fyra inatt så är rätt trött!!

Hoppas ni får en bra vecka allihopa!

Puss puss


Kan ingen sitta vid datorn....

Jag trodde iallafall att det skulle finnas någon annan som satt hemma en lördag men där hade jag då ändå fel tydligen.... Här sitter jag! Läser bloggar, kollar på foton, jaa snokar i andras liv helt enkelt. Bara för att alla mina vänner är ute och festar till det eller sover!!! Fy Fy Fy!!! Ni får ju tänka på mig också! =)

Nu är klockan kvar över två här och Camilla och Dan har fortfarande inte kommit hem! Haha ska bli spännande och träffa dem sen!

Siri vaknade precis, blev lite ledsen men jag tror hon sover igen.... är så jobbigt när hon blir så ledsen.

Nehe nu ska jag återgå till mitt snokande!!!

ha det gött!

Puss Puss

Tid.

214 dagar....

5136 timmar

308 160 minuter

18489600 sekunder...

Precis så länge har min vistelse varit i England. Ja jag har ju iförsig varit hemma och fuskat men jag  har ändå haft detta som mitt hem så länge.

Jag är barnvakt ikväll och har suttit här själv i ett par timmar själv nu och då kan man ju inte hjälpa att tankarna flyger förbi. Jag ska verkligen flytta härifrån om 5 månader. Då ska jag bara säga hej då till den lilla ängeln som ligger där inne som jag spenderar alla mina dagar med. Hur ska jag fixa det?



Ok, att jag kommer träffa dem igen men jag kommer aldrig bo här igen som den delen av familjen som jag är nu. Hemsk tanke. Men det sjuka är att samtidigt som jag har alla dessa tankar så längtar jag till att flytta hem så fruktansvärt. Vill bara komma hem och börja mitt liv igen efter denna semester. För det är så jag tänker på det lite, jag har tagit semester från mitt liv hemma. Jag jobbar ju här men inte på samma sätt. Svårt att förklara!


Sen alla underbara nya vänner man har skaffat, återigen har jag lyckats skaffa vänner över hela Sverige som inte alltid finns nära mig. Likadant varenda gång =) Jag har Sofia =Ö-vik, Johanna =Hudiksvall men som tur är har jag räddningen i ljuset My= Hässleholm! Det är ju i alla fall inte timmar med tåg =) =) =)


Men va fan nu ska jag inte deppa, 5 månader kvar som sagt!


På den tiden är det mycket som ska hinnas med

•·         Musikal! Förhoppnings vis, är i alla fall in planerat så =)

•·         Min 20 års dag! 24 februari!

•·         Sofia åker hem 25 februari! =(

•·         Jag åker till Sverige/Danmark över en helg.

•·         Många utgångar i Londons innerstad, det är det vi inte kunnat innan men nu jävlar!

•·         Underbart Engelskt vårväder =) Hahah

•·         Bli moster!

•·         Planera min närmaste framtid!

•·         Njuta av min sista tid och bara ha så jäkla roligt!!!


Imorgon är det Chinese New Year, då ska jag och familjen ta oss en tur ner till China Town delen av London och få oss en titt av den stora festen! Blir förhoppningsvis lite bilder! På kvällen kanske jag åker ut till Epsom och käkar med tjejerna och Mys bror men får se vad jag känner för!

Förresten var ju ute igår men tog inte så himmla mycket bilder och har inte lagt in dem på datorn ännu så det får bli imorgon!  Nu blir det nog sängen snart!
 


Nu säger jag och Siri Godnatt! Hoppas alla har haft en härlig lördags kväll! 

Puss Puss


RSS 2.0