Varsågod Jonas!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4784796.ab

Detta var vad som upprörde oss! Fruktansvärt!

Jonas fråga,

Ja My kommer nog att komma och möta oss på en öl iallafall! Vill ni det?


Sparbanken!

Tittut i Lingonskogen!


idag har varit en hektisk dag! Jag och Siri har knappt varit hemma alls, först One O´clock club, ser ut som ett svenskt dagis fast man är där och leker, hem lunch, ut i parken och sedan Gymboreé sedan hem oh överlåta allt till Camilla! Pust! Sen sprang jag ner til kliniken och fick den städad efter det har det bara varit slapp!

Jag och Dan räknade precis min spargris som jag har haft stående sen jag kom hit (nästan) i den var det iallafall 90 Pund, förstår ni helt underbart! haha så Dan ska köpa det av mig för de behöver mynt till kliniken och jag tar mer än gärna de i sedlar =)

ha inget mer och säga idag och har heller inte tagit några bilder!
Så nu ska jag läsa en länk från Aftonbbladet som My är upprörd över och sen blir det de nya One Tree Hill avsnittet och sedan läggdags!

Sov gott!
3 dagaar kvar =)


God natt!

Ville bara säga att jag sen faktsikt rykte upp mig och städade mitt rum och nu ligger jag ny duschad i min nybäddade säng! Kan livet bli bättre! haha (ja hade jag sluppit min fortfarande lite påträngade bakfylla så hade de kanske varit bättre!

Sov så gott Sverige!

Puss puss

Pirates!!

Helg helg helg.... Hård helg har det varit, pust!

Fredagen började på Nandos ( även kallat kyckling heaven av Johanna) de serverar bara kyckling på alla möjliga sätt! Vi gillade det starkt! Mums. Där drack vi en del vin och även cola i mängder eftersom man fick en bottomless =) Bra grejer!
Sen fortsatte vi till en närliggande pub där vi fortsatte med öl, gin och tonic och skit snack! Goa grejer!


Efter det begav jag och My oss till Camden, vi var helt enkelt inte redo att åka hem än =) Så vi gav oss vidare till The Undergroundn(favvis) Jäkligt shabbigt ställe men de spelar så goo musik! 80-90 tal Jippi! haha Där var vi iallafall till stängning och sen blev det Subway macka och sedan buss hem! Med onda fötter lyckades vi ta oss upp för backen barfota... =)

Lördag morgon låg vi som två miffon i sängen och orkade inte röra en fena... Men helt plötsligt ringde min telefon, mamman nere på gatan undrade om jag skunde komma ner och vara barnvakt i nägra timmar. Så då var det bara att tvätta bort et gamla sminket och masa sig ner. Efter det mötte jag upp My för lite Mc och sen var det dags att förvandlas till Pirate! Övertrötta som vi var så var det väldigt trevligt! Nöjda blev vi med!







 

Vi hittade dit väldigt lätt, förvånads värt med sant! Eftersom vi aldrig hade träffat någon av dem vi skulle till så hade vi allt lite fjärilar i magen! Men det ordnade snabbt upp sig som tur va. Vi kom dit blev bjudna på välkomst drink och festen satte igång! Det var väl egentligen inte så livad fest men ändå så sjukt trevligt att vara på hemma fest hos någon! Det var ganska blandat med folk, finskar, Italienare, tjecker, Holländare och Svenskar så klart! Vi pratade mest med Philip och Daniel (det var Daniel som bjudit oss) vi blev ett lite gäng på golvet som mest drack! Haha






Helena en av värdinnorna! Natalie i bakgrunden en annan =) 

 
Daniel och Philip. Värdar!







Vid halv två någon gång så hade fyllan gått lite för långt, det var ju trots allt andra dagen i rad =) Så då gick vi ut vinkade in en taxi och begav oss hemåt! My somnade som en stock redan i taxin så trött var hon iallafall!

idag har vi legat i fosterställning i min säng hela dagen! Var precis ute i köket och åt lite mat med familjen! Det ända sociala vi har gjort idag =)
Nu är det lite städning och dusch som gäller sen åker My hem till sig och jag ska nog åter krypa ner i sängen!

Hur har er helg varit!

5 dagar kvar till Storebror och Marie kommer! Göttans! Då blir det livat!


Skithögar!

Tack för alla snälla kommentarer! Det värmer i hjärtat!
hahahahahaha

Idag är My och hälsar på! äntligen lite sällskap, nu har jag precis slutat och vi ska ge oss ut och ska försöka hitta lite second hand affärer. Ska på Pirat fest på lördag så vi behöver lite utstyrsel =) får se vad vi kan hitta! Vad gör ni idag?
Vi ska också¨ta en fika har vi bestämt för det är ju så himla mysigt! Och gott!

ha det så bra!

pusss

Våffeldagen!


Nu har jag precis tryckt i mig massa våfflor, mums! Jag och Camilla kom på det igår kväll och en sån dag måste ju firas! Så det har vi gjort nu =) Gjorde egna frasvåfflor, väldigt frasiga men attans goda!




Inte våran bild men precis så här såg de ut =) hahaha, dock inte så suddiga!

Har hittat min mobil! trodde sten hårt att den var på kliniken men sen ringde Dan och sa att han hade letat överallt men kunde inte hitta den! Då kom oron fram vill jag lova! Stog där med strykjärnet i handen och fick panik! Men sen samlade jag ihop mig och sprang ner till bilen för att leta! Samtidigt ringer Camilla till den och då ser jag att det lyser blått långt in under sätet! Snacka om lycka =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det Tacos och Film mys med hela familjen Contino/Redin!


Sicillien =) Bjuder på små tjockt och rultigt! - Peter haha tänk att jag ens lägger ut denna bild! Men det är den ända där vi alla är med! Dåligt!

God Morgon!

Nu har jag precis vaknat efter denna veckans ända sovmorgon... Skönt! Att få sova lite extra! Däremot glömde jag min mobil på kliniken igår så jag hade iinget alarm att använda, typiskt! Så jag börjar inte förren kl 11 men Camilla var precis inne och sa att de skulle åka och handla så hon ville väcka mig nu istället för försent =) Men jag är iallafall pigg!

Än så länge har det omtalade regnet inte kommit till London! Vi går fortfarande på strålande sol och klar himmel. Det regnade iförsig igår kväll men det märkte man inte av! haha Hur går det för er? hört det ryktas lite om snö!!! Strängt!

Planer för dagen?

Inte så mycket måste jag säga, mitt schema ser lite annorlunda ut denna veckan så jag ska städa lite idag, ska ta en lång promenad med Siri i vagnen tänkte jag när hon sover, måste hämta mobilen på kliniken, vid sex slutar jag och då blir det bara mys! Hyrde en ny film till Siri igår som vi ska se i eftermiddag! Horton hears a Who!! haha den är så kul, ska äntligen få se den igen! Fantastisk barnfilm!

jaja det var allt för denna gång!


Hon e´för go!

Puss puss

Min helg i stora drag...

Hej hej!

Nu ska jag äntligen uppdatera det här! Ja som Johanna senast skrev så var vi äntligen färdiga för att ge oss sen för trappan och börja förfesta! Förfesten blev dock inte så lång som tänkt eftersom kläd valet tod extremt läng tid speciellt för mig! Jag som var den ända som faktiskt hade bestämt vad jag skulle ha på mig längt innan, men det blev inte som tänkt!

Så här blev det till slut!


Johanna med ett glas vitt!



My säger Skål!


Cheers!

Fick tyvärr ingen bild på Åsa, hon var ute och sprang någonstans!


Mys mys!

Ja sen spelade vi in ungefär 5 filmer men vad jag har fattat det som så måste jag lägga ut dem på youtube först och det verkar lite strängt så det får ni se någon annan gång! Det är iallafall jag, Johanna och My som sjunge Does your mother know med glitter mick! =) vi hade kul iallafall!

Sen drog det av till Epsom där vi satte oss på Weatherspoons, billigt och bra! Öl för en 10:a! det är det värt! Sen kom Dylan och joinade oss! Jga har tagit ungefär 4 bilder ute och inga höjdare men kanske har någon att bjuda på!


Jag och Åsa!


Åh vad Johanna myser, Dylan fick en jätte näsa och jag ser bara blek och full ut! Nice pic!

Jajaj sen blev det faktiskt en ganska tidig kväll på grund av att utelivet i Epsom är inte vad det kunde varit! Så vid halv 2 öppnade vi dörren till The Warren house!

Söndag sov vi en del, men ändå inte så farligt sen åt vi frukost ute i solskenet och sen gick jag och my till  Pizza express och åt lite mat! Efter det var det hemfärd för min del  och där var Söndagen slut!

ja som sagt har fröken Vattkoppor men vi var ju iallafall ute igår förmiddag så jag tog lite bilder! Hon har en i ögat så henne öga ser lite mysko ut!



Men söt är hon ändå!


Mellanmål!


Smile!


Väldigt stolt över sin MR. Bump tröja! Siri är ett stort fan av Alla Mr ...... & Little Miss .......


Denna sista bild är från idag! haha Toker! Hon tycket det var snyggast så här så då får hon väl ha det så!

Nu ska jag lägga in lite bilder på facebook och sen ska jag springa ner och städa kliniken. Jippi! Veckans höjdpunkt!

Ha det så bra!


Hejhej!

Tänkte bara svänga inom och säga hej och att jag mår bra! Har massa och blogga om, om helgen och så där men har inte lagt in bilderna på datorn än så det blir bara tråkigt nu!

Nu har jag precis tagit ett bad och börjat läsa boken `Gunnar`, vet inte riktigt vad jag ska tycka om den , verkar lite små skum... Så får se om den blir bättre längre fram!

Jaa Siri har ju nu som sagt vattkoppor och vi är hemma denna veckan! Så det händer inte så mycket spännande måste jag säga! Vi var i parken i förmiddags och sen sov hon i 2 och en halv timme så det är ju rätt gött! haha sen hann vi äta mellan mål och kolla på `The Bee movie`sen kom Dan hem och tog över =)

ja jag återkommer lite senare!

Puss puss


Nu ere ferre!!

Hallila dar i Sverige!
Hur mas det? Johanna har, Malin har fullt upp med att fläta mitt har. Som btw ar alldeles torrt.
Idag har vi haft mysigt. Antar att Mallan redan berattat for er att vi vaknade halv 8 PIGGA! Jag personligen tog en dusch medan dom andra hange lite vid datoren. Sen frulle o senare en fard mot Sutton. Malin shoppade en hel del, bland annat en frasig topp pa Topshop! Som hon inte har pa sig ikvall. Istallet har hon en bla midjekjol med svart tubtopp under. Mycket lackert. Och framforallt festligt.
Jag har pa mig en svart spetstroja med jeans o en kort jacka, allt tillhor My.

Will ska inte med ikvall vilket vi alla kanner en stor besvikelse over. Han va ju den stora attraktionen for kvallen. Men tacka vet jag Dylan!

Alright, nu ska jag kolla in flätan folket.
Vi ska ta hand om Malin ikvall !!

Puss o kraaaam


God Morgon, God Morgon!

Nu har trion i Mys säng vaknat! Halv åtta slog klockan och då vaknar prinsessorna utan problem! På en LÖRDAG! Va fan är detta?

Jaja vi har en planerad dag framför oss så det är väl bara bra med extra tid egentligen. Nu ska vi upp och äta lite frukost, stekt ägg som vi bestämde igår innan vi somnade (halv elva =))Sen bär det av till Sutton på en shoppingrunda, hoppas man kan hitta något denna gång! Sen kommer Åsa sen blir det fest! Ska ut i Epsom tillsammans med Will och Dylan! Jävla roligt ska det bli!

Håller er uppdaterade under dagen snyggingar!


Sending live at Mys place!

Hallo hallo!

Nu ligger jag i mys säng och ska snart sova, vi har druckit en flaska vin och ätit choklad tårta. Mysigt värre på en Onsdag =) Är ledig imon för jag har jobbat så många timmar under mån,tis och ons så nu förtjänar jag det! Så ska slappa hos My. haha

Fick precis sms av en Mamma i london somn hade hört talas om mig och som fått mitt nummer som undrade om jag ville vara barnvakt hos henne imorgon i några timmar. Skit bra nu har jag lite extra pengar överallt! Är så bra så det går rykten! är ni inte stolta över mig! Hahah

Nu står My och kletar in sig med hundra krämer och visar sina ny inköpta second hand kläder ( det är det ända vi har råd med och gör sig redo för säng så det får det väl bli för mig med som tydligen är helt flammig i ansiktet av vinet! men det smakade gott!

jaja sov gott tjockisar!



God natt!

Nej nu får jag ta mig i kragen!

Hallo!

Oj, var det har blivit länge mellan inläggen här igen... som jag slöar!

Ska svara på lite kommentarer =)

Jonas, det berör inte er, jag komemr att jobba på förmiddagarna precis som innan.

Therese, Saknar dig så otroligt, hade velat vara dör och klappa dig på huvudet! Kom hit så snart den underbara kan flyga över till mig!

My, Måste allt i texten stämma, va? Kommer du inte ihåg våran sångstund fredag natt?

Gunnar, min stadige kommentator, vad hade min lista varit utan dig... Du håller denna blogg vid liv!

Paulina, stödjer så gott du kan =) haha Dock går din egna blogg lite segt!

Pappsi, Kommentarer gillar vi =)

Mamma, Man vet aldrig om du läst eller inte förren du ringer och kommenterar =)

Mina underbara läsare! Även er som jag inte nämnt! Ni är bäst!

Jaja nu är jag fördig med att leka riktig bloggerska tillbaka till mitt liv.
Både igår och idag har varit helt underbara dagar! Fattar ni vilket väder vi har här, man vill inte vara inne en sekund! Så jag och Siri är förstås ute hela tiden! Jag solar och hon jagar duvor, vilket team!
Vi umgås med Emma och hennes "barn" Elisabeth och Astrid. Skit bra, de leker och vi slappar! Sicket jobb man har ibland! Imorgon ska vi till bibblan och mysa sen på eftermiddagen blir det balett! Så sött!

Längtar massa till helgen redan! Den ska spenderas hos My denna gång med Utgång i Epsom =) haha Tillsammmans med Will och Dylan. Så jäkla roligt, har inte hunnit träffa dem sen innan jag åkte hem för jul är det inte sjukt! Det ska iallafall bli väldigt trevligt! Sen har jag ju lite extra pengar denna vecka och det är ju aldrig fel!

Nu har jag kollat färdigt på alla 90201 som finns på internet (15 avsnitt) bra va? så nu får jag hålla på och vänta flera veckor, strängt! Haha Camilla skrattade åt mig idag för att jag är så patetisk som ligger på mitt rum i flera timmar och bara glor på min lilla data, men va fan sån är livet!

Dax och sova!



Puss hej!

Mitt i nassen...

Vad det är bra att jag har dig
Vad det är bra att jag har dig
Vad det är bra att vi har oss
Och jättebra är det förstås
att vi får träffas varje dag
och va' tillsammans du och jag
För ingen, nej ingen, vill va' ensam!

Underbar dag!

Hejsan!

Ville bara säga att jag har haft en underbar dag idag! Vaknade upp hos Åsa efter en mys kväll hos henne igår, vi gick och köpte baugetter och gott pålägg sne gick vi hem till henne och slängde ihop lite goda mackor. Vi gick vidare till Hyde Park där vi mötte upp My och spenderade fyra timmar i solen, underbart! Det är så man vill leva, bara glassa i Londons parker. En sån underbar känsla i parkerna går inte att förklara =) Har tagit en del mysiga bilder!



















Det var allt för mig idag! nu ska jag gå in och lägga mig och kolla på 90201 som jag precis har laddat ner, lovade mig själv att jag inte skulle se den skiten men nu är jag fast så får väl kolla på det!

Dax för en ny vecka!

Puss puss

Pubrunda blev till 80 tal blev till Subway!

Efter vi klätt ner oss och druckit MASSA vin ( ett glas var, ojojoj) gick vi backen ner till den närmsta pubben vi kunde hitta! Lyckades ganska bra, fick tag i en uteservering där vi vi satte oss i ett hörn och drack öl. Där pratade vi om våra storslagna planer att lämna denna kontinent. Efter MASSA öl kom Johanna och Åsa och joinade, försenade som vanligt ungefär en och en halv timme (tur att vi inte hade bråttom). Eftersom att vi alla var så jävla snygga var vi tvunga att föreviga stunden här komemr resultatet.


My At the garden gate.


Ja då var det jag.

My träffade såklart en svenne, så hon valsade iväg från mig, Så pappa det är ungefär så mycketr som My tar hand om mig när vi är ute, hon springer iväg med killarna och lämmnar mig med alkoholen så ni kan ju fatta hur det slutar.... =) Jag mår bra!

Efter vidare eftertanke ville vi shake what our mothers gave ous så vi tog tuben till KOKO men där var det en jävla kö så den tanken lämnade vi kvar där... Och gick vidare till våran kära favorit UNDERWORLD, där det spelas klämkäck musik med festliga toner. Ni skulle bara sett oss till I´m blue, ni kommer ihåg den gamla slagdängan
I´m blue, dabadidabaday
I have a blue house with a blue window.
Kan ni tänka er rörelserna det framkallar så ser ni oss framför er!

Det blev även en del toalett besök under kvällen och vi lyckades varje gång att hamna på toaletten utan lås så här får ni se hur man vaktar på ett snyggt sätt!


Håll hårt annars kommer spionerna in!


My missade det där med att hålla, hon siktade mer på det där med snygghet.

Och så här ser det ut när man kissar på ett fint sätt!
Nu varnar vi för känsliga tittare, det kommer att finnas med en toalett stol på bilderna!


Uppgiven.


snyggve!

Då var det dags för dansgolvet där vi svängde våra lurviga (ben). Helt plötsligt var vi bara två? vad hände? Åsa och Johanna? Borta med vinden! Åsa lite rund under fötterna och tog en buss ( några bussar) somnar och hamnar Clapham Junction, vilket inte säger er ett skit med det är långt, iallafall från där hon bor! Haha
Johanna? Var blev du av? Jo, du gick hem med kioskaskrabet...Amerikanen, som var väldigt trevlig!

När klockan slog tre förvanlades de två partyprinsessorna till två hungriga vargar med Subway i sikte tog vi ett språng! En chicken, bacon ranch please? Denna gång utan reagge reagge sause... Ett misstag! my fick dock tag i en sås som var lite för het! Det brände.

Buss 24 var nästa mål, den tog samma tid som en Subway macka! perfekt! Så var det bara den långa backen kvar men det fixade vi med lite mat i magen!

God natt!


God morgon!

Idag ligger vi i fosterställning med allt som krävs för en lyckad bakfylla!






Dagen tips!
Dessa chipsen är en gåva från himlen. Kommer du någonsin till England köp dem! Mums!


Dagens tips från My! Fast hon tycker egentligen inte om russin.. hmm? konstigt!




Nu ska vi sova en stund! så nu lämnar vi er!

Puss O kram Malin & My


Oj då!

Det var inte sån underbar morgon som jag väntat mig....

När jag kom upp så hade Siri spytt ner halva vardagsrums golvet och Camilla låg på mattan gned för att försöka få bort allting... Inte jätte kul det här! men vi går och väntar på att Siri ska få vattkoppor och vi hoppas på att det är det som bryter ut och inte maginfluensa... Det skulle varit riktigt tråkigt om vi åkt på de allihopa! Så min städning väntar jag lite med, snuttan ligger och sover i soffan nu så hon får vila lite till innan jag drar igång. Får gå ut och dricka lite te så länge!

Puss


God Morgon!

Välkommna till ännu en underbar vår dag i London! Helt underbart! Har dock inte varit ute än så vet ju inte hru det känns men ser sjukt gött ut!

idag är det min stora städar dag... Inte den roligaste dagen på veckan men ändå en väldigt bra eftersom det äre Fredag. Så nu ska jag gå ut i köket och slänga i mig frukost sen ska jag städa och stryka och sen vid 14-15 kommer My hoppas jag! Hon brukar vara lite seg men hoppas hon tar ett skutt idag! Då hoppas jag på lite snabb shopping innan vi ska gå till kliniken och städa den, blir så ordentligt när vi är två =)
Efter det blir det hem hit och slänga på sig lite andra palltor och sen blir det pubrunda, veckans höjdpunkt! Frihet! haha

Jaha vad tycker ni nu om min nya bloggstil? är det verkligen roligt och läsa när det blir så här tråkig läsning...?

Ha det bra snyggingar! Puss

Arbetsdagen är slut...

Nu är denna arbetsdag slut.. Inte för att det hatr varit så jobbigt precis. Började kl 13 men då åkte Dan iväg med Siri och skulle hämta Camilla så då gjorde jag Pizza deg och strykte allt som behövde strykas. Efter det kom Siri och Camilla hem så vi tog en te och åt lite mellanmål och sen åkte vi iväg till ett shopping center i närheten! Det vi va på i fredags johanna =)  Ganska trevligt fick köpt mig allergi tabletter vilket är riktigt bra!

När vi kom hem var det dags att slänga ihop pizzorna, Köttfärs med massa grönsaker, skit bra!
Blev faktiskt riktigt gott så nu har vi alla fyra stoppat i oss så vi knappt kan gå =)

Precis kom Dans kompis Tim hit så jag sitter och gömmer mig lite på mitt rum, inte för att jag behöver men känner inte riktigt för att vara social.

Har kommit underfund med nu att jag måste hitta en kiropraktor här, tar panodil varje dag för min rygg nu, inte bra! har fått en rekomenderad så det får bli honom, ska slå honom en pling imon kanske. 
 
Nu ska jag fortsätta mysa med mitt glas vin och bara ta det lungt!

Imorgon är det FREDAG visst är det underbart!

Puss Puss

Allergi Allergi Allergi!

Jaha nu har min kära vän Pollen kommit till stan! Åh blir så trött, näsan rinner och nyser ostoppbart!

Nu har jag precis vaknat´, men har hört Siri och Dan sedan kl halv 7. De har fört ett jävla liv och sen var sopbilen även här imorse! Vårat hur är inte ljudisolerat precis! Irriterande när man väl har sovmorgon!

Nu ska jag gå upp käka lite frukost och sen kanske ge duschen ett besök, bra och passa på när man har tid över =)

Ha en bra dag!

Puss o kram ses på stan

Hallo Hallo!

Trevligt med gästbloggare va? Haha tyckte det va lite mysigt! Nu händer det grejer här i bloggen!

Vi sprang tills sist ner och köpte lite skit men så är det ju! Vi behövde ju det,...Sen såg vi på bröderna lejonhjärta, som My aldrig sett innan för hon fick inte lov för sin mamma men nu busade hon till det =)

Nu ska jag krypa ner i bingen och njuta av en lång natt med lång sov morgon imorgon, börjar ju inte förren kl 13! Gött!

Fick precis mejl av både Minna och Karin! Saknar er sambos!


Ska det göras pannkakor så ska det göras på fyllan =)


Förfest i vårat hus, eller bara en fest där vi va tre =)

Nä sov gott, Gott folk! haha

Puss hej


mina damer och herrar,

nu får Malins blogg äran att få en skånsk, riktigt grym gästbloggerska för en kväll. Ja, det är alltså My som skriver,Malins högra hand, absoluta favorit och jägerbombspartner i ur och skur. Om Malins föräldrar läser det här kan jag ju tillägga att jag alltid ser till att Malin inte får för mycket av det goda, att hon dricker varannan vatten och inte raggar på fattiga eller gamla män. 

    Just nu ligger Malin här brevid mig, vi nyser ikapp, hon av allergi och jag av förkylning. Efter att ha spenderat eftermiddagen i Angel med att fika på en mysig bakgata så har vi nu tagit oss hem till Parlament Hill, ätit soppa och pratat trams. Jag är sugen på choklad, men Malin har alldeles för mycket gaser i magen och vägrar röra på sig. Kanske dags att ta till nödknepet; Chips och cola; det är då Malin rusar ut genom dörren. 
    Siri skriker "hejdå bajset" inifrån toaletten, Malin fnissar och det är ungefär vad som händer nu i skrivandets stund. Imorgon blir det till att gå på pubrunda, och efter detta ska Malin få träffa en gammal klasskamrat till mig som nyss fått en lägenhet som kallas för 'paradiset'. Inte helt illa pinkat, tycker jag.


    Jag har egentligen inte så mycket att berätta förutom att allt Malin sagt om mig, och bilder som setts av mig förmodligen inte alls är sanna. Jag är en hederlig typ. Nu när jag gör reklam, är det någon som känner någon som känner någon som kan tänkas vara Mr Right, be honom höra av sig. Mr Brightside går också bra. Jag är ingen Fröken svår, jag vill bara hitta någon, som Ansgar & Evelyne.

Tack, choklad och flirtmejl kallar!


Onsdag!

hej hej i det fina vädret! Helt underbart här idag!

Nu har slutat för dagen vilket är otroligt skönt! Så My sitter på täget på vägen hit och vi ska spendera eftermiddagen med något trevligt =)

Nu har jag haft mitt lilla möte med Mamman Jenny. Bra bra!
Det blev bestämt att jag ska ha hennes dotter också mellan 1-20 april, inte varje dag men några förmiddagar hit och dit. Kommer att få 6 pund i timmen med Siri och 9 pund i timmen utan Siri! Ser du mamma, samma lön som Emma! Jag kan förhandla! Så på 8 förmiddagar i april kommer jag att tjäna 228 pund extra! Försåtr ni hur detta känns! Helt underbart, jag får nästan dubbel så mycket per vecka då =) Love it! Då kanske man kan leva ordentligt! haha! Sa även att jag kan babysitta lite för det är ju inte fel!

vet inte hur mycket ni egentligen förstår men det är bra!!

återkommer lite senare och berättar om min eftermiddag! Nu ska jag snart ut och njuta av solen!



Puss hej!


Tisdag..

Förstår ni vad jag försöker göra =) haha, ett inlägg per dag, tror ni jag klarar det?

Iallafall idag har varit en ganska lång dag tillsammans med Siri, började 9 och skulle slutat 16 men fick jobba över till halv sju men det var ingen fara för jag fick 3 timmar ledigt imorgon istället. Det var otroligt skönt för då kommer My och hälsar på! Har inte träffat henne på länge nu, hon har ju varit Sverige och grejer så nu har vi massa att prata om.. Kan tänka mig att det blir över några öl imorgon. Det är så man gör det i England och man får ju ta seden dit man kommer eh?

Jaja idag har jag och Siri varit på lekplasten, ätit lunch (pasta, bacon, ägg) läst bok i soffan, varit på Gymboree och lekt och sen gick vi hem och gjorde Fiskgratäng och kokt potatis =) Ja det var min dag det! Sen var jag på kliniken och städade lite och det är från det min bilder är inspirerade idag! =)






Bland de första gångerna på kliniken! My har den bästa bilden... När det ser ut som vi gör en hemsk undersökning! haha

Förresten, Imon ska jag ha möte med en annan Mamma om nanny sharing, kanske ska ha ett barn till i tre veckor och tjäna lite mer pengar men berättar mer när jag vet mer!!

Puss puss



Måndag...

Veckans hårdaste dag äntligen över, det ända som återstår är att få krypa ner i sängen! Är det inte underbart!

det har ju varit helg dessutom =) vilken jag spenderade hela hemma hos Johanna väldigt mysigt, just like old times =) Beter oss som ett gammalt pensionärs par var enda gång =) Flrst hade vi killarna en stund på lördag förmiddag.




Lägg märke till att jag inte har nog jacka på mig, det var så jädrans varmt i solen! Nice =)


Glada syskonen Sam och Adam!

Efter det bar det av till en liten klassisk gammal engelsk by, de är ju flr mysiga! Just denna hette Shere och vi körde igenom den på 30 sekunder men när vi gick tog det allt lite längre. Vi var till och med inne i deras souvenir shop, köpte dock inget tråkigt nog.


Ett försök att visa hur smala vägarna är men det är svårt att fånga på bild!

Sen åkte vi hem till Johanna sov en timme och sen gick vi till en pub i Effingham , ganska dålig mat men trevligt sällskap av Johanna =) haha ja och alla pensionärer som satt runt oss. sen gjorde vi ett tappert försök till att fortsätta kvällen på en annan pub men det gick åt pipsvängen,. där var det fotboll på så där satt de några mellanålders män och ropa =)

Söndagen var en lung dag när även Åsa kom till Johanna, vi fikade, åt mat och åkte hem i stort sätt!!

Idag har jag och Siri varit parken och sparkat boll!

Stolt eller vad =)

Sen gick vi hem och åt lunch sen bakade vi bullar!


Ser ni hur stor hon är! bara växer ifrån mig!!



Slutresultat!!

Och sen får jag ju inte glömma och säga att jag blev Pappmoster den 7 Mars! Sarah fick en liten pojke som ska heta Tobias! massa grattis och mys!!

Puss o Kram

Födelsedag, Sverige, Danmark och England!

Hej Världen!

ja jag har ju flängt runt lite på senaste och vet inte riktigt var jag ska börja... Ja jag fyllde ju 20 förra veckan och det var faktiskt en stor händelse för mig, även om det inte ändrades så mycket här i England men jag känner mig äldre på nått sätt! Camilla och Dan gjorde verkligen allt för att jag skulel få en bra födelsedag utan min familj. De kom in på morgen och sjöng med tårta i handen. Så fick jag paket!


Vin provning för två =) , ballt va!, 40 pund på musikal biljetter och ett besök till Madame Taussoededse (vet fortfarande inte hur det stavas!) med hela familjen! Och så klart den fina tårtan!


Så här såg jag ut på 20 års dag!

Sen blev det dags att flyga till Sverige. När jag gick upp mitt i natten kl 4 och började gå mot bussen så slog en tanke mig. Att fy fan vad jag är stolt över mig själv för hur långt jag har kommit. När jag gick på högstadiet vågade jag inte ens ta bussen in till stan själv utan jag tyckte det var läskigt men sen vågade jag ta steget och flyttade till Båstad men där satt många ensam skräcker fortfarande kvar till ex jag vill einte gå och handla själv.. Men så åkte jag till London och här gör jag allt möjligt själv, åker alla transporter, fikar jaa allt var det nu finns att göra! Jag kan bara säga att jag är STOLT! =)

Ja tills slut kom jag ju faktiskt hem til kära Halmstad men det tog sin tid.... Hem la mig i soffan ett bra tag bara för att man ska göra det när man kommer hem =) Sen på kvällen kom syskonen och mormor på middag och det var mysigt att få lite tid med alla! tack så mycket för paketen! Senare tog jag bilen och åkte hem till Emelie där Paulina också var och snackade lite skit! Trevligt!

Sen blev det Fredag som innebar massa spring på stan!



Fick lite paket av Emelie och plina! Tack för det! Då fick jag även gjort mitt första systemköp! alldeles pirrig i magen var jag.. Känndes som jag gjorde något olagligt men Emelie och Paulina lättade upp stämmningen och skämde ut mig istället så jag blev helt röd i ansiktet! Tack!

På kvällen var det solklar utgågn som gällde!Här får bilderna tala!

Första skålen för kvällen!!



Sötaste Lina!!


Vakraste Emelie!


Här njuter Paulina för fullt!


Börjar se lite draget ut nu tycker jag =)


Carro och Nikki var också med!Mysigt!


Sista bilden för kvällen blev den här... Någon hade skrivit ihop det på ett bord på IDAS och jag blev jätte glad när jag satte mig och såg detta så var ju tvungen att ta ett kort och efter detta glömde jag bort att jag hade kameran med mig!

Vid fyra hamnade vi i säng och sen upp klockn 8 för att åka buss med släktingarna till Danmark! I bussen tog jag aldrig några bilder det stod Emelie för.. men vi somnade ganska snabbt och sov hela vägen! det var gött!
Vi kom fram tidigt så vi åt lite mat och sen gick vi och la oss några timmar igen! Skönt, sen vaknade vi upp som två nya människor!


Emelie och hennes bordsherre Christian (Tönne) haha dem två hade jag mycket roligt åt under kvällen! De förstod inte ett skit om vad de sa till varann så de hade två helt olika disskutioner! Men jag tyckte de va kul. Till slut bytte de till Engelska och det var nog ett klokt beslut!


Jag och plastbror min!


jag ser inte riktigt jätte pigg ut va??


Brorsan och jag när det började bli groggar!


Syster och plastsyster som inte är så smala för tillfället! Men Sarah ligger där och kämpar just nu! Heja heja!!
Undra va det blir för nått? Spännade!


jag och pappsen!!


Sen var det Nattamat! Mums!


Dansk ketchup! Mums!!


Marie ville också vara med och posa!

Sen var det kvällen slut och det var skönt att sova igen!

På söndagen var det upp äta, packa sen av till flyget! Gick ganska smidigt, känndes som att det gick fortare!

Nu i veckan har jag inte gjort så mycket... Träffade My i Måndes och åt lite mat i Camden och shoppade lite! Köpte is bitar som ser ut som gitarrer! As balla! Kommer bilder på dem senare! Annars har jag bara jobbat och stått i =) Igår kväll mötte jag Johanna på en öl och ska snart springa iväg och möta henne för en shopping dag!

Ni får ha det så bra i det kalla sverige! Här är det 18 grader i solen idag! Känn på den du!

Puss Puss




RSS 2.0