Regn..

Idag har jag och Siri haft mys dag. Vi var ute en stund på förmiddagen men det var mest kallt och blött så vi gick hem lagade lite mat och mös på soffan. Sen blev Siri lite rastlös, jag själv hade kunnat ligga kvar där hela dagen men det fick jag allt inte. Utan vi skulle måla! Så det gjorde vi hur länge som helst och här ska ni få se våra konstverk! jag är en riktig konstnär trots allt =)






Siris bästa gosedjur. Hon har både en stor och en jätte stor. Finns även i vit version och han heter Albino Cotino.




Hittade Siris gamla solglas ögon!
Är jag inte vacker?

Jaha det var allt för idag! Imorgon jobbar jag förmiddag och sen kommer My, vi ska ut på stan en sväng och köpa ett par nya jeans till mig, mina favvis sprack häromdagen så ska hitta ett par likadana tänkte jag =) Och ska försöka hitta skorna till dig med Sanne, 38a va?
En storlek mindre än mig?

Ha det så bra!
Puss


Mobil...

Hej...
För er få som försöker nå mig från Sverige/Danmark så är min mobil död denna veckan, har nämligen glömt min laddare hos My i helgen så hoppas på att träffa henne lite snabbt på torsdag så jag kan bli social igen!

Har haft en jätte trevlig helg. Åkte ju hem till My i Fredags och vi drack en flaska vin och snackade skit och kröp i säng vid elva. Sen var det lördag, dagen för grillen!
Johanna och Johanna och hämtade mig och My för att inhandla allt för kvällen, det blev mest dricka eftersom vi bara köpte saker med erbjudanden, ja det är inte bra att bo i ett land där man får rea på alkohol. Efter det åkte vi hem fixade till oss, maten som vi skulle ha till, te.x pasta sallad, såser ja gud vet vad... men vitlök luktade det i köket iallafall! Vid den tiden tog vi även vår första dricka, ja vad kan klockan varit? halv 2?
Sen flöt det på efter det =) Michael och Tomasz kom vid tre och vi hade sjukt roligt tills de var tvunga att ge sig av till jobbet vid halv åtta! Jäkla vilka prissar, kul!!
Efter det tände vi tjejer grillen och åt riktigt god Mat, mitt första grillade på hela min tid här! kan ni tänka er hur gott det var då? =) mums. väldigt försenade kom Will och Ben. men då hade de redan börjat gå neråt för oss tjejer så vid halv tolv bestämde vi att de skulle åka hem och vi skulle sova. Men det betyder inte att det var en dålig dag/kväll. Tvärtom! har inte haft så trevlig¨t på völdigt länge. Dock tog jag inte själv några foton så jag får vänta tills jag kan få tag på dem någonstans ifrån.

På Söndagen var vi alla glada och mådde riktigt bra! Det är det positiva med att gå att lägga sig i tid! det var helt underbart väder så efter Johanna, johanna och Åsa åkt gick jag och my ut i trädgården och solade i några timmar sen blev det dusch och en vandring upp till banstead High street där vi mötte upp Mikael och Tomasz på lite mat och öl på puben i värmen. efter det var dte i stort sett hemresa för mig till kära London igen...

Idag har det var Bank Holiday här men det har jag inte kännt av för jag har jobbat ändå. har Elisabeth också den här veckan så det är fullt upp men kommer att ha lite extra pengar när mina två bästisar kommer på fredag! Mys!

jaha men ha det gött! Pusssss

Barnvakt....

Hallo...
Nu sitter jag barnvakt för familjen Contino/Redin, som nu är en officiell familj =) haha ja iallafall de gifte sig idag! Himla fint var det =) Jag var barnvakt och My var fotograf, deras vänner från Sverige fick spela de viktiga rollerna som vittnen =) Så nu är de nere på restaurangen på hörnet och firar!

Jag är helt slut och sitter på soffan och tittar på vänner, ska vara barnvakt imorgon kväll också men hoppas på att den stryks så jag kan få åka iväg och starta helgen istället för att sitta här och glo. Det är ganska trist faktiskt. Därför är mitt inlägg otroligt trist....

Nehe, ett hej blev det iallafall!
Pusss


Bild det förra inlägget!

Så här ser det ut förresten! Man ser knappt dem eller hur =) haha kännde bara att det behövdes en bild och här kommer den!

 

Sov gott!

God Natt!

Även om bloggen är långsam så vill jag göra ett sista inlägg idag.... Nu sitter jag i sängen och är redo att lägga mig ner och sova en god natt sömn... =)

Sover för första gången med mina skenor i munnen idag, de är ju egentligen blekningsskenor som hade tänkt att börja använda idag men så kom jag på att jag inte är så van vid att ha dem i munnen än så jag kör en prov natt först. Camilla har sagt att det är väldigt bra att sova med dem även om jag inte bleker tänderna för de håller ihop mina tänder och det behövs absolut i min mun där allting lever fritt!
Hur går det med dina My? Blekning nästa vecka? Up for it?

Nej nu är det väl ändå dax att sova efter lite häng i soffan med "familjen".

Puss Pusss och sov så gott!

Glömde allt!

Hallo hallo! En sak glömde jag när jag skrev innan.... Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag sitter på ett plan till Sverige! usch vilken dag, undrar hur den går.
Men först har jag fyra helger framför mig! =)

Denna helg med grillfest!
Nästa med Emelie och Paulina
Sen kommer 6 Juni. Sveriges Nationaldag och den ska firas!
13 juni! den sista dagen vi ska gå ut allaihopa tillsammans!

Oj vad lite tid när man skriver det så... Oj Oj Oj...
Hur ska detta sluta?

Pussss

Måndag...

Nu är det Måndag igen... Tiden går så jäkla fort! Jag hinner inte riktigt med känner jag.. Nu är Siri i skolan (dagis) i tre timmar så jag har lite slapp här hemma mitt på dagen! Skönt. ikväll jobbar jag sent och sen måste jag ta tag i mitt rum för Dan och Camillas kompisar kommer på tisdag och ska stanna hela veckan och de behöver ju inte se att mitt rum ser ut som ett bombnedslag. På tisdag kommer My hit för hon ska spendera lite tid med sin nya familj eller ja dottern iallafall sen går väl vi ut och tar en öl på kvällen eller nått. Man blir så glad när man kan gå ut och göra något spontant =)

PÅ Torsdag är dte bröllop i huset! De mest romantiska paret ska gifta sig =) haha jaa Dan och Camilla. Så vi ska åka ner till motsvarigheten till Rådhuset och titta på när de gifter sig! Jag och My är medbjudna som vittne och barnpassning! HAHAHA trevligt va! Sen ska jag vara barnvakt Torsdag och Fredag sen på Lördag är det grillfest på hög nivå hos My.
Alla som vi umgås med kommer! Ska bli riktigt kul att vara ett ordentligt gäng igen =)

Jaaa så mycket kul händer det hos mig. Nu ska jag fixa färdigt tvätten sen ska jag springa ner och hämta bussfröet. Hoppas hon är glad idag så man slipper se henne ledsen. Det gick iallafall bra och lämna henne idag!

Ps. Midsommar planer är spikade! Ska bli grymt mysigt ocg trevligt tjejer! Vi, skogen, grillat, alkohol och musik! kan det bli bättre?

 



Men först att allt ska jag träffa er mina sötisar! Åh vad jag längtar!
 
Pusssss

Vinprovning & Utgång i Camden.

Hej igen!

På Fredagen var det dags för en riktigt hetsig dag. Upp klockan sju då My jobbade och jag skulle hinna duscha innan vi skulle ge oss iväg och lämna barnen på skolan och hoppa på tåget. Halv tio tog vi tåget in till London på gott humör!


Då sprang vi snabbt hem till mig städade och gjorde oss iordning för Vinprovning.





Den stora frågan var, Vad har man på sig på en vinproving?

MEN så här blev det...





Sen tog vi tuben till London bridge där vi tänkte hitta något gott och äta innan, men det blev inte det bästa måste jag säga!






Lägg märke till vinglasen....





men mätta blev vi och nu var det dags för vinprovning... Jaa vad ska jag säga om detta. Vi lärde oss lite men mest blev vi ganska salongsberusade men det var trevligt! Vi lyckades dock inte ta en enda bra bild därifrån så det blir ni utan! Eller en kan jag faktiskt bjuda på! man fick även en drink i slutet och det är den jag slurprar på, man kan se ganska tydligt att det slunkit ner ett par glas vin.


den bjuder jag på helt enkelt.

Efter det åkte vi hem till mig och hade lite förfest!





I väntan på bussen till Camden





När vi väl kom fram till camden så mötte vi upp med Johanna och Åsa på en pub och drack lite öl, efter det blev det Underworld där vi skakade våra lurviga hela natten lång! kvart i tre stannade vi en taxi oxh åkte hem! det blev en lång dag med mycket alkohol för mig och My men trevligt var det!

My hälsar att hon kommer och gästblogga antagligen ikväll eller imorgon!
men det kräver att ni kommenterar på detta inlägg!

Puss Pusss


En försenad Torsdag....

I Torsdags jobbade jag bara till till tolv så efter det satte jag mig på tåget till My som jobbade. Vi gick och hämtade den stora på skolan och sen hade vi en mysig eftermiddag men massa målafärg! Bilderna får tala.

 





Vi gjorde även självporträtt.

        

My, Jag, Natasha och Franseca.

///
KONSTNÄRER


Idag, Tisdag.

idag är det Tisdag.... bara.... är så himla trött att jag bara vill att det ska bli helg. Kan vara för att jag längtar lite till helgen också.

Igår hade jag en riktigt jobbig dag, eller ja inte dag men tid på dagen. Jag skulle lämna Siri på nursery för första gången. Hon hade varit där lite förra veckan men då fattade hon inte riktigt vad det innebär men när vi väl skulle dit i Måndags blev hon helt förstörd. Verkligen jätte ledsen. Så skulle jag lämna henne där men dagisfröknen och hon bara grät. När jag väl kom ut genom grinden och hon inte såg mig längre då brast det för mig med. Fick ringa till mamma och få lite medlidande. Kändes bara så jäkla hemskt att lämna ifrån sig henne när hon var så ledsen. men efter en timme hämtade jag henne igen och det hade gått ganska bra, skönt det iallafall. =)
Här är en bild innan skolan.

Då var hon glad =)

Efter skolan gick vi till Lekplatsen och träffade Emma och Astrid.

Roundabout.


Tittut.


Klättra

Idag har vi varit på en närliggande farm, himla trevligt att man kan gå till en bondgård bara så där och titta lite på djur. Perfekt förmiddags sysselsättning.


Klappa getter.


Astrid ville mest kramas men getterna var inte riktigt men på den idén.

Det var allt för idag... nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova!
ha det så mysigt!

Pussss

Ensam igen...

Nu har mitt tredje besök åkt hem och lämnat mig kvar i London igen... Kändes lite jobbigt denna gången faktiskt. Har blivit så van vid att ha folk här nu och få visa hur jag lever. Men nu kommer det inte mer familj hit! Och sen ska även jag åka hem hem härifrån, det som jag visat som mitt hem. Svårt att förklara men det är ingen rolig dag idag.

Som tur är så har jag ett underbart besök kvar Emelie och Paulina. Det ska bli så sjukt roligt och grymt härligt! När de varit här så har jag bara två veckor kvar på denna sidan havet. Oj Oj Oj.... Hur ska det gå?
Men helgen har varit väldigt händelsefylld och rolig!
I Torsdags slutade jag tidigt så jag sprang till deras och hotell och mötte dem direkt =) Då åkte vi till Notting Hill och åt Nandos, gick på Portobello Market och var inne i den berömda bokaffären från Notting hill. Hann även med att dricka en öl =) Efter det vilade vi lite på hotellet och sen gick vi ut och åt lite Italienskt. Mums.

Fredag jobbade jag till ett men efter det mötte jag dem på Oxford Street där vi åt lite sen bar det av til Harrods där vi fick kikat lite. Så exremt stort ställe, jag ser aldrig samma del när jag är där =) Efter det var det tillbaka till Hotellet där vi fixade till oss lite, drack lite vin och öl och bara snackade innan det var dags för Spring Awakening


En glad pappa utan byxorna på =) haha


Borsta tänderna när du är riktigt glad =)


Jag drack mest vin och tjabbade för mig själv, precis som man ska!



Sen var det ju dags för Musikal! Grymt bra! Går inte att jämnföra den med We Will Rock you för de är helt olika men båda är stora Favoriter! tack för detta!

På Lördagen var jag uppe med tuppen. Klockan 7 var jag på kliniken och städade var till 8 då jag gick till deras hotell och sov en stund, precis vad jag behövde =) medans jag sov gick pappa och köpte lite frukost så fick till och med äta frukost i hotell sängen, kan det bli bättre? Efter det gick vi ner till Camden och kollad på marknaden och bara njöt av allt som finns att se där! Kommer aldrig bli trött på Camden. Sen åkte vi ner till Buckingham Palace som Pappa och Sanne hade missat under sin turist tur på fredag morgonen (då de även fick se Drottningen köra förbi och vinka lite, WOW va?). Efter det mött vi upp My på en pub och drack en öl efter det började vår jakt på Burger King runt Hyde park. Gick länge och hittade till slut en MC som var till stor besvikelse... Dåligt! Men vi köpte lite vin, frukt och chips och gick och satte oss i Hyde park i någon timme och mös. På kvällen gick vi och såg Showen Thriller som är uppbygd på Michael Jacksons musik. Bra men inte underbar! Vi satt längst fram och jag och My satt mest och dräglade över de snygga killarna som var med och dansade. Herregud vilka puddingar!!!!
Sen gick jag och My med till hotellet och hämtade väska som jag skulle packa tills idag och sedan vandrade vi hemåt till mig med en dricka i handen. Var ju tvunga att ha lite färdkost! =)
Idag åkte de som sagt och My har åkt iväg på dejt får se hur detta går =) haha Och jag har precis badat och nu ska jag se en film eller något. Skulle träffat Åsa men har ingen lust att gå någonstans... My kommer hit sen så jag får iallafall lite sällskap! 

Den kommande veckan ser ut som vanligt, inget spännande!
Helgen som kommer ska vi däremot på vinproving ska bli väldigt spännande att prova på något nytt! Jag fick ju det i födelsedags present av camilla och dan så nu har jag och My bokat så vi ska vara där kl halv fem på fredag! Efter det ska vi ut och äta och sen blir det en hej dundrans utgång! Fest ska det bli, har ju inte varit det på länge nu!

ha det så bra!!!
Puss Pusss

Hej Hej!

En riktigt trött Malin här =) Hur är det med er?
Har egentligen inte ett skit att skriva men tänkte väl mest säga god natt och hoppas att ni har haft en bra dag. Min har varit helt ok, jobbade mellan 11 och 18 och sen sprang jag ner till grannarna och var barnvakt mellan 19 och 21.
Pratade med Love och Therese innan jag började idag! Han är ju helt underbar, längtar så det gör ont tills jag ska få hålla honom och pussa på honom! Då ska moster ta väl hand om honom!
Nej nu ska jag sova så jag är pigg och glad tills imorgon när Pappa och Sanne kommer =)

Här kommer dagens bild, tagen på vägen till baletten idag =)



Puss hej!

We Will Rock You

Igår var jag på den bästa upplevelse jag någonsin upplevt! Kan inte beskrivas med ord! Jag var och såg musikalen We Will Rock You med My och Hennes mamma + Sambo! Så jävla bra, kommer ni någonsin till London så se den! På fredag ska jag ju även gå på Spring Awakening med Pappa och Sanne och denna sägs vara lika bra och då går jag i taket för det var helt underbart! jag grät, skrattade och rös över hela kroppen av alla olika scener! Grym!

We Will Rock You






Ja försökte lägga in en bild som en riktig bloggerska men den gick ju inte att förstora skit också!

ja och sen var ju de andra gamlingarna här i helgen! Blev inte så mycket bilder tagna för min del men en fick jag på dem båda iallafall! =)


Snyggingarna framför Buckingham Palace! Och för din information Therese så hade jag ingen bild på dem än då så då fick det bli på mig själv =)

På Buckingham Palace kan man ta min favorit bild på Big Benm, den kommer här!


Långt borta!


Och med min grymma zoom, nära!

Nu ska jag vandra ner till kliniken.. men ni får ha en trevlig tisdags kväll!
Nu ses vi snart Far och Sanne! Puss på er andra


God Morgon världen!

Nu är kära Mamma och Claes här på besök! Himla trevligt! Vi har inte gjort så mycket spännande faktiskt. Jag och mamma har shoppat lite, vi har druckit öl och ätit mat och bara myst mest. just nu är de och äter frukost och kommer snart att komma hem till mig och ska hämta lite skit som de ska ha med sig hem till Sweden... Ska börja tömma mitt rum, fy fan inte lätt! men ändå skönt att slippa släpa på allt själv.

Sen ska vi gå på Madame Tussauds efter det blir det lite sevärdigheter eftersom Claes aldrig varit i teh big city innan. Efter det ska vi åka ut till den stora metropolen Epsom där vi ska möta upp My + Mamma&Sambo på lite middag! Det ska bli riktigt trevligt!

Så här ser jag ut idag gott folk!



Hoppas ni hade en bra valborg med lite lagom fest! =)

Pussar

RSS 2.0