Pubrunda blev till 80 tal blev till Subway!

Efter vi klätt ner oss och druckit MASSA vin ( ett glas var, ojojoj) gick vi backen ner till den närmsta pubben vi kunde hitta! Lyckades ganska bra, fick tag i en uteservering där vi vi satte oss i ett hörn och drack öl. Där pratade vi om våra storslagna planer att lämna denna kontinent. Efter MASSA öl kom Johanna och Åsa och joinade, försenade som vanligt ungefär en och en halv timme (tur att vi inte hade bråttom). Eftersom att vi alla var så jävla snygga var vi tvunga att föreviga stunden här komemr resultatet.


My At the garden gate.


Ja då var det jag.

My träffade såklart en svenne, så hon valsade iväg från mig, Så pappa det är ungefär så mycketr som My tar hand om mig när vi är ute, hon springer iväg med killarna och lämmnar mig med alkoholen så ni kan ju fatta hur det slutar.... =) Jag mår bra!

Efter vidare eftertanke ville vi shake what our mothers gave ous så vi tog tuben till KOKO men där var det en jävla kö så den tanken lämnade vi kvar där... Och gick vidare till våran kära favorit UNDERWORLD, där det spelas klämkäck musik med festliga toner. Ni skulle bara sett oss till I´m blue, ni kommer ihåg den gamla slagdängan
I´m blue, dabadidabaday
I have a blue house with a blue window.
Kan ni tänka er rörelserna det framkallar så ser ni oss framför er!

Det blev även en del toalett besök under kvällen och vi lyckades varje gång att hamna på toaletten utan lås så här får ni se hur man vaktar på ett snyggt sätt!


Håll hårt annars kommer spionerna in!


My missade det där med att hålla, hon siktade mer på det där med snygghet.

Och så här ser det ut när man kissar på ett fint sätt!
Nu varnar vi för känsliga tittare, det kommer att finnas med en toalett stol på bilderna!


Uppgiven.


snyggve!

Då var det dags för dansgolvet där vi svängde våra lurviga (ben). Helt plötsligt var vi bara två? vad hände? Åsa och Johanna? Borta med vinden! Åsa lite rund under fötterna och tog en buss ( några bussar) somnar och hamnar Clapham Junction, vilket inte säger er ett skit med det är långt, iallafall från där hon bor! Haha
Johanna? Var blev du av? Jo, du gick hem med kioskaskrabet...Amerikanen, som var väldigt trevlig!

När klockan slog tre förvanlades de två partyprinsessorna till två hungriga vargar med Subway i sikte tog vi ett språng! En chicken, bacon ranch please? Denna gång utan reagge reagge sause... Ett misstag! my fick dock tag i en sås som var lite för het! Det brände.

Buss 24 var nästa mål, den tog samma tid som en Subway macka! perfekt! Så var det bara den långa backen kvar men det fixade vi med lite mat i magen!

God natt!


God morgon!

Idag ligger vi i fosterställning med allt som krävs för en lyckad bakfylla!


Dagen tips!
Dessa chipsen är en gåva från himlen. Kommer du någonsin till England köp dem! Mums!


Dagens tips från My! Fast hon tycker egentligen inte om russin.. hmm? konstigt!
Nu ska vi sova en stund! så nu lämnar vi er!

Puss O kram Malin & My


Kommentarer
Postat av: Gunnis

Loooove it! helt underbart inlägg! verkar ha varit en tipptopp kväll! ni är ju så snygga mä! o en härlig kissebild blev jag bjuden på också! de kändes rätt in i hjärtat! men mysigast ser ni ju ut när ni ligger i sängen dagen efter! mysemys! nu tycker jag allt att du blivit en ritkig bloggerska! =) pussa

2009-03-16 @ 12:05:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0